Tri nove Nokije – 6121, 3500 i 6267

Racunalo.com foto

Radi se o mobilnim uređajima u entry-level kategoriji, iako su po tehničkim karakteristikama i iznad početne kategorije.
Model 6121 klasičnog je Nokijinog “čokoladnog“ izgleda, a ima ugrađenu digitalnu kameru od 2mp i 4x digitalni zoom , bljeskalicu (flash), te panoramski mod snimanja. Odlikuju ga i 3G karakteristike, podržava quad-band GSM sustav, dual-band WCDMA (900/2100), te dodatnu kameru za video pozive. Očekuje se kako neće biti skuplji od 260 eura.
Slijedeći model, oznake 3500, također je zanimljiv model. Od prethodnog modela razlikuje se po 3G funkcionalnosti (koje nema), ali zato ćete za cijenu od 135 eura dobiti kvalitetan uređaj s ugrađenim FM radio prijemnikom, 2mp kameru, dok baterija izdrži i do 3 sata razgovora.
Posljednji “na tapeti“ nam je model 6267. Kao i dva prethodna modela ima kameru od 2mp, zatim 3G mogućnosti, memoriju proširivu do 4GB, posebne glazbene tipke, dok baterija izdrži 6 i pol sati razgovora. Prodavat će se po cijeni od 240 eura.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.