Tri Fidget Spinner DIY 360° – gadget za oslobađanje od stresa samo 0,69$ na TomTopu!

Fotografija članka: Tri Fidget Spinner DIY 360° – gadget za oslobađanje od stresa samo 0,69$ na TomTopu!

U posljednje vrijeme jako su postali popularni “spinneri”, kao što je ovaj koji danas predstavljamo – Tri Fidget Spinner, a koji smo pronašli na TomTop webshopu, a imamo i bogati kuponski kod koji morate iskoristiti… :)

Oglas

A sada nešto sasvim drugačije. Ljeto je, pa si to možemo dopustiti. Priču o smartfonima, tabletima, laptopima i drugom hardveraju zamijenit ćemo nečim sasvim drugačijim, zabavnijim – Tri Fidget Spinner uređajima. Vrlo jeftini model u više boja pronašli smo na . Imamo bogati kuponski kod koji će mu cijenu skinuti na trećinu. Da, da, isplati se čitati dalje… :)

Za “spinnere” kao što je i ovaj naš Tri Fidget Spinner DIY 360° kažu kako osim što su zabavni oslobađaju i od stresa, tako da nam se čini kako bi svatko trebao imati barem jedan. Ili još bolje – kažu kako ubija stres, anksioznost i dosadu, a to je upravo ono što vam i treba tijekom ljeta, npr. dok se dosađujete, sunčate na plaži, u društvu ste s prijateljima i želite nekako privući pažnju… :)

Osim što je Tri Fidget Spinner zanimljiv gadget za sve ovo što smo nabrojili, kažu i kako je vrlo efektivan i za rad mozga jer izoštrava pamćenje i razmišljanje, te vam pomaže u fokusiranju na ono na što se trebate koncentrirati. Malenih je dimenzija (7,3 x 7,3 x 0,6 cm) i težine (50 grama), stane u svaki džep te ga možete zavrtjeti gdje i kada to želite. Isto tako, kažu kako je odličan za one koji imaju nervozne ruke i ne znaju kamo će s njima, kao i za oboljele takozvanog poremećaja hiperaktivnosti s nedostatkom pozornosti (Attention Deficit Hyperactivity Disorder – ADHD).

Tri Fidget Spinner možete jednostavno rastaviti i sastaviti u nekoliko sekundi. Ispočetka ćete ga vjerojatno vrtjeti s dvije ruke, a dok se malo istrenirate moći ćete to i samo s jednom rukom. A kažu kako se može vrtjeti i do 5 minuta. Da, ovi su “spinneri” moderne inačice nekadašnjih zvrkova.

Tri Fidget Spinner DIY 360° smo pronašli po sniženoj cijeni na po cijeni od samo 1,89$ (uz besplatnu dostavu) što je zaista niska cijena. Ali pazite ovo – ako upišete kuponski kod “YYMT898” (vrijedi do kraja mjeseca, 31. srpnja) cijena će se spustiti na bagatelnih 0,69$, što je sjajno! Dolazi u više boja (žuta, plava, zelena, crvena), a sve dodatne detalje možete pronaći na . Ovo se definitivno isplati… kupite ih hrpu…. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.