Trgovački lanac Interex uveo Aldatinu programsku opremu i u Srbiji

Racunalo.com foto

Pomoću nje će ta tvrtka, koja je dio globalnog trgovačkog lanca Intermarché, optimizirati dopunu zaliha u Šabačkom supermarketu. Interex uskoro to namjerava učiniti i u drugim srbijanskim trgovinama. Pomoću baze Master Data Management (MDM), koja je dio rješenja G.O.L.D. i međunarodne podrške, Interex će nastaviti širenje primjene Aldatina rješenja za dopunu zaliha i na druge države na Balkanu.

„Širenjem rješenja Aldata G.O.L.D. Central u trgovinama na Balkanu Interex je znatno poboljšao učinkovitost i kvalitetu poslovnih procesa unutar lanca nabave te time povećao i zadovoljstvo kupaca“, izjavio je Milan Dobrota, voditelj IT-ja u Interexu. „Zahvaljujući izobrazbi i podršci iskusnih Aldatinih stručnjaka tijekom implementacije rješenja u BiH, naša je ekipa osposobljena za samostalno izvođenje ugradnje i održavanja Aldatina rješenja u Srbiji i Rumunjskoj.“

Trgovački lanac Interex posluje na Balkanu i dio je globalnog maloprodajnog lanca Intermarché. Jedan od najvećih regionalnih trgovačkih lanaca s prehrambenim i ostalim maloprodajnim proizvodima u svojim trgovinama u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Rumunjskoj provodi prodajnu politiku niskih cijena.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.