TREWGrip Mobile mobilni dodatak za tablet koji omogućuje tipkanje s 10 prstiju

Fotografija članka: TREWGrip Mobile mobilni dodatak za tablet koji omogućuje tipkanje s 10 prstiju

Jedan od zanimljivih startup projekata kojeg možete pronaći na popularnoj stranici Kickstarter inovativni je dodatak za tablete. TREWGrip Mobile na prvi pogled djeluje čudno, ali itekako ima smisla.

Oglas

TREWGrip Mobile dodatak će vam poslužiti ne samo za tablet nego i za smartphone, stolna računala ili Smart TV. Ovo nije klasična tipkovnica kao što i sami možete vidjeti, aili je prilično zanimljiva, drugačija i čini nam se prilično praktična, samo se na nju trebate naviknuti. No, ono što je sigurno kako TREWGrip Mobile može omogućiti tipkanje s deset prstiju.

Inače, za vašu informaciju, Kickstarter je web stranica odnosno novi način predstavljanja novih i inovativnih projekata, bez obzira radi li se o velikom ili malom, i bez obzira o čemu se radi (film, glazba, igre, gadgeti, tehnologija,…). Na Kickstarter se može prijaviti svatko i tražiti sponzore za svoj projekt, kao što je to slučaj i s TREWGrip Mobile dodatkom.

Primjerice, za TREWGrip Mobile projekt zacrtali su si cilj od 100.00$, no za sada su sakupili samo nešto više od četiri tisuće dolara. Ako mislite kako je ovaj projekt vrijedan, priključite se financiranju, preostalo je još 28 dana do isteka roka :)

Koliko je TREWGrip Mobile dodatak zanimljiv, pogledajte u nastavku, na slikama zaista možete vidjeti o čemu se radi, po nama je vrlo simpatičan dodatak :)

Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.