Trendovski ‘online brakovi’ uništavaju obitelji

Racunalo.com foto

Međutim, Lin koja je četiri godine spojena na Internet ne može prihvatiti navike svog supruga Zhanga koji je jednostavno oduševljen chat sobama i online igrama. Nije shvaćala koliko je on zapravo opsjednut virtualnim svijetom, jer se Zhang na Internet spajao dok je ona radila u školi.
Lin je naposljetku saznala da je njezin suprug virtualno oženjen drugom ženom već dvije godine te da njih dvoje imaju virtualnu djecu. Iako ju nikada nije upoznao, Zhang se toliko zbližio sa svojom drugom obitelji da je zapostavio lin i svoju pravu obitelj.
“Trebala sam više obraćati pažnju. Promijenio se u posljednje dvije godine. Nije mario za našu obitelj,” izjavila je Lin koja se nakon razotkrivanja istine o svom suprugu počela stalno svađati jer on nije želio napustiti virtualnu obitelj.
Zhang će sada ostati bez svoje prave obitelji. Lin ga je optužila za bigamiju i zahtijeva odštetu od 100,000 jena, odnosno 12,000 američkih dolara. Iako se prema zakonu ovdje ne radi o bigamiji, jer Zhanogv drugi brak nije registriran, sud je prihvatio njezin razlog za rastavu braka.
Izvor: Večernji list

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.