Trendovi u telekomunikacijama u 2017. godini (konferencija)

Fotografija članka: Trendovi u telekomunikacijama u 2017. godini (konferencija)

U organizaciji PwC Hrvatska i poslovnog tjednika Lider u Zagrebu će se održati konferencija “Trendovi u telekomunikacijama u 2017. godini”.

Oglas

Dejan Ljuština, partner u PwC-u, i ove godine predstavlja pregled ključnih trendova u telekomunikacijama, medijima i digitalu za 2017. Na konferenciji ćemo čuti više o promjeni poslovnih modela zbog utjecaja digitalizacije, problemu nedostatka inovativnosti u telekomunikacijskom sektoru, globalnoj konsolidaciji sektora i utjecajima na regiju jugoistočne Europe, promjenama TMT ekosistema, promjenama navika kupaca i kako se s time nose igrači na tržištu.

Čelni ljudi Vipneta, Tele2 i HT-a Jirí Dvorjančanský, Viktor Pavlinić i Davor Tomašković na tradicionalnom panelu CEO-a konferencije „Trendovi u telekomunikacijama“, otkrivaju što telekomi u Hrvatskoj planiraju u 2017. i koji će im biti glavni strateški izazovi.

Izazovi digitalne transformacije i  regulatorni okviri, teme su drugog panela pod nazivom „50 nijansi digitalnog“ koji će dati uvid u stvaranje inovativnih poslovnih modela temeljenih na digitalu kojima se postiže konkurentska prednost na tržištima te kupcima nudi novo iskustvo. Na drugom panelu sudjelovat će predsjednik Vijeća HAKOM-a Dražen Lučić, Ivica Mudrinić, osnivač HUB385, Mladen Pejković, stariji izvršni direktor poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije Atlantic Grupe te Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku.

Dodatne detalje o ovoj zanimljivoj konferenciji potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.