TRENDnet izdao novi Wi-Fi Everywhere Powerline adapter

Fotografija članka: TRENDnet izdao novi Wi-Fi Everywhere Powerline adapter

Bežično umrežavanje važan je i sastavan dio računalstva s toliko različitih uređaja koji se povezuju na kućne i poslovne mreže. Više nije pravilo da tipičan dom može imati jedno računalo povezano na internet, danas može biti više računala, smartfona, tableta, pametnih televizora, kamera i još mnogo uređaja koji dijele Wi-Fi vezu.

Ne čudi dakle, da tvrtke naporno rade kako bi poboljšale pokrivenost i svojstva WiFi-ja. Dok neke tvrtke guraju mrežu ” svatko sa svakim ” i druge egzotične solucije, neki se pridržavaju isprobanih proizvoda kao što su produživači i dodatne pristupne točke. TRENDnet je iskoristio CES 2017 kako bi predstavili svoju najnoviju opciju, bežični pristup internetu pomoću Everywhere Powerline 1200 AV2 pristupne točke (TPL-430AP).

To ime vam govori sve što trebate znati o uređaju. Povezuje se s bilo kojom standardnom utičnicom u kući ili uredu, omogućujući mu da se nalazi bilo gdje u fizičkoj lokaciji i djeluje kao pristupna točka ili produžava postojeću Wi-Fi mrežu. Raspon Powerlinea je 985 stopa koje bi trebale pokriti većinu domova i malih tvrtki.

Uređaj uključuje dual-band wireless AC1200 pristupnu točku koja podržava MIMO kako bi osigurali poboljšani domet i svojstva uz Wi-Fi adapter. TRENDnet je usmjeren na jednostavnu instalaciju putem pristupne točke, uključujući i sposobnost za automatsko povezivanje uređaja ravno iz kutije.

TRENDnet će također ponuditi  TPL-430APK koji dodaje Powerline 1200 AV2 Adapter s ugrađenim izlazom na TPL-430AP. Očekuje se da će oba proivoda biti dostupna za kupnju u travnju 2017. godine, u maloprodajnoj cijeni od 125 $ za TPL-430AP i 175 $ za TPL-430APK.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.