Trebate zlatni iPhone X? Zašto ne, košta samo 4.805 USD

Fotografija članka: Trebate zlatni iPhone X? Zašto ne, košta samo 4.805 USD

O popularnosti Apple kompanije, a samim time i njezinog najnovijeg iPhone X pametnog telefona ne trebamo ni pričati.

Oglas

Apple iPhone X je započeo trend poznatog te nekima dragog, no većini mrskog izreza ili „zuba“ na ekranu koji su počeli kopirati mnogi svjetski proizvođači smartfona. Do iPhone X modela korisnicima i nije bilo tako lako doći, a mnoge je razočarala činjenica što se mogao nabaviti u samo dvije boje od kojih nijedna nije bila veoma popularna i tražena zlatna. No, za to se pobrinula ruska kompanija Caviar poznata po proizvodnji veoma skupocjenih smartfona obloženih zlatom i dragim kamenjem.

Ovoga puta kompanija Caviar nudi čak dvije zlatne iPhone X varijante i kao obično ovdje nije riječ o zlatnoj boji već o pravom 24-karatnom zlatu koje prekriva spomenute uređaje. Ove se dvije zlatne iPhone X varijante zovu Classic Gold i Classic Liquid Gold, a od njihove ljepote, ali i cijene će vam doslovno zasuziti oči. Naime, Classic Gold varijanta se prodaje po cijeni od 4.510 američkih dolara, dok će korisnik za Classic Liquid Gold varijantu morati izdvojiti nevjerojatnih 4.805 američkih dolara. Oba zlatna iPhone X modela dolaze sa Apple-ovim logom na gornjoj polovici stražnjeg panela, dok se na donjem dijelu nalazi natpis Caviar.

Naravno, ovi su pametni telefoni namijenjeni onima zaista dubokog džepa koji jako vole zlatnu boju. :) Moramo priznati da nam Classic Liquid Gold varijanta izgleda zaista prekrasno, ali opet se pitamo vrijedi li smartfon tih novaca?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.