Trebate li još nešto?

Racunalo.com foto

U e-trgovini je uobičajeno ponuditi kupcu još nešto vezano uz ono što je kupac već kupio. Ako želite pročitati kako su funkcionirali prvi dućani u Zagrebu u 15. stoljeću, posjetite .


Geografija.hr
U zbornici Škole našao sam časopis Geografija.hr, off line izdanje . Ponovo inverzija realnoga. Još juče smo znali samo za papirnate časopise koji se nevoljko pojavljuju i na Internetu, a sad odjednom Geografija.hr koja se nevoljko pojavljuje i na papiru!


Ulaganje u projekte, ideje, što je to?
U Hrvatskoj još uvijek nema okruženja u kojem bi se mogle kupiti dionice projekta, misije, ideje. Možete kupiti samo materijalno-intenzivne firme kao što su Inina postrojenja, brodove Atlanske, hotele Plave lagune, ili . Ne možete uložiti u atelje kipara ili slikara, ili u studio web developera ili u filmski studio. Prisjetimo se, Andy (Andreas) von Bechtolsheim () dao je Larryiju i Sergeju 100.000 USD onako uz put, u žurbi, dok je njihov Google bio još u njihovoj glavi i tek na par računala u studentskoj sobi. Andy je osnivač mnogih poznatih firmi, Sun, Gator i dr., ali ovih 100.000 USD koje je dao dvojici studenata za njihovu ideju, su mu najbolja investicija.


Ivica Kartelo
Prvi online učitelj u Hrvatskoj

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.