Toys R Us Tabeo e2 dječji tablet s 8″ ekranom i zgodnim izgledom

Fotografija članka: Toys R Us Tabeo e2 dječji tablet s 8″ ekranom i zgodnim izgledom

Sve je više tablet proizvoda za naše najmlađe i najmilije. Novi tablet za klince, šarenog i veselog dizajna, dolazi pod imenom Toys R Us Tabeo e2.

Oglas

Kompanija Toys R Us napravila je svoj tablet koji su jednostavno nazvali Tabeo. Toys R Us Tabeo e2 je nasljednik istoimenog originala, a koji je za jedan inč veći (2,54 cm u dijagonali) i ponovo je namijenjen najmlađem uzrastu kako bi i oni što lakše ušli u svijet elektronike.

Naravno, on nije posljednja riječ tehnike, no itekako će dobro poslužiti klincima. Radi na 2-jezgrenom procesoru na 1 GHz i s 4-jezgrenom grafikom, ima 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza (do 64 GB). Ekran je veličine 8 inča i rezolucije 1024×768 očaka, odnosn omjera je 4:3.

Toys R Us Tabeo e2 rdi na novom Android 4.2 Jelly Bean operativnom sustavu, a nove vlasnike u App Storeu očekuje i pregršt aplikacija za klince koje će moći koristiti na ovom tabletu. Inače, namijenjen je uzrastu od 6 do 11 godina starosti. Spomenimo i kako podržava Bluetooth, a dolazi u plavoj i ružičastoj i prozirnoj boji u posebno zaštićenom kućištu otpornom na padove i udarce.

Toys R Us Tabeo e2 će se u prodaji naći tijeokm listopada po nevelikoj cijeni od 150$. Predbilježiti se možete .

Toys R Us Tabeo e2 dječji tablet s 8" ekranom Toys R Us Tabeo e2 dječji tablet s 8" ekranom Toys R Us Tabeo e2 dječji tablet s 8" ekranom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.