Towercom predstavlja nove HD usluge na Astri

Fotografija članka: Towercom predstavlja nove HD usluge na Astri

Towercom predstavlja nove HD usluge na Astri

Novim ugovorom, Towercom je povećao broj odašiljača koje koristi na tržištima češke i Slovačke.

Towercom uspješno razvija svoju platformu Skylink putem ASTRINE orbitalne pozicije 23.5 stupnja istočno koja postaje nova glavna pozicija za usluge Direct-to-Home (DTH) u regiji Srednje i istočne Europe. Do sada, Skylink je distribuirao 600,000 pametnih kartica u češkoj i Slovačkoj.

S ugovorom i predstavljanjem novih HD programa, SES ASTRA će zadržati svoju poziciju najvažnije HD platforme u Europi i dalje povećavati broj HD programa na svojim satelitima.

„Povećanje kapaciteta tvrtke Towercom ukazuju na nastavak dinamičnog razvoja ovih zemalja i tržišta”, izjavio je Alexander Oudendijk, komercijalni direktor tvrtke SES ASTRA. „Naša orbitalna pozicija 23.5 stupnja istočno postaje sve atraktivnija i važnija za sve više elektroničkih medija u Srednjoj i Istočnoj Europi”.

„Cilj nam je pružiti visoko kvalitetne i inovativne usluge. Povećanje broja korisnika Skylinka potvrđuje da smo na pravom putu”, izjavio je Roman Fischer, direktor tvrtke Towercom.

Towercom predstavlja nove HD usluge na Astri

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.