Total TV ponudio TOTAL MIX – kombinaciju usluga televizije, telefonije i Interneta

Fotografija članka: Total TV ponudio TOTAL MIX – kombinaciju usluga televizije, telefonije i Interneta

Total TV od sada svojim korisnicima nudi čitav set usluga koje su jednostavno nazvali Total TV + Total NET + Total TEL. Radi se o novim telekomunikacijskim uslugama – Interneta i telefona.

Oglas

Od sada i Total TV ima svojevrsnu “trio” uslugu – TV, Internet i telefon. TOTAL MIX, kako su nazvali svoj paket, korisnike će koštati 199 kuna (prva tri mjeseca). No, moramo priznati kako smokopali i tražili po njihovim stranicama gdje je to izražena cijena od 199 kuna, ali je nismo našli (dok smo ovo pisali) osim u , pa preporučujemo da ih kontaktirate i provjerite sami.

Kako kažu, osim što uvođenjem usluge Interneta i telefoniranja postaje važan subjekt na hrvatskom tržištu, Total TV se pobrinuo da svojim korisnicima ponudi niz pogodnosti i prilika za uštedu. Uz odabir Trio MIX FLAT paketa korisnici mogu koristiti brz i stabilan ADSL internet bez ograničenja prometa, neograničeno telefoniranje prema nacionalnim fiksnim mrežama i gledati veliki broj TV programa po nižim cijenama.

Uslugu interneta i telefona Total TV je ostvario u suradnji s tvrtkom Terrakom (bivši Voljatel) koja do sada ima iznimne uspjehe na sličnim projektima, pa je stoga ova sinergija dviju tvrtki prirodni slijed.  Terrakom ima dugogodišnje iskustvo na telekomunikacijskom tržištu i, uz suradnju sa Total TV-om, obje tvrtke osiguravaju vrhunsku uslugu i zadovoljstvo korisnika.

Uvođenjem novog Triple LNB-a, korisnicima od sada nudimo i istovremeni prijem signala s 3 najpopularnija satelita u Europi,  Hotbirda, Astre i Eutelsata, što omogućava praćenje još većeg broja slobodnih kanala. Zajedno sa sve većim sadržajem Total TV paketa, korisici će moći pratiti do 300 TV i radio programa. Više na .

Total TV ponudio TOTAL MIX

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.