Toshibi pet Red Dot nagrade za TV , prijenosna računala i dizajn

Fotografija članka: Toshibi pet Red Dot nagrade za TV , prijenosna računala i dizajn

STOR.E EDITION je osvojio nagradu “red dot: najbolji od najboljih u 2012.” – najviše priznanje u jednom od najvećih natjecanja dizajna u svijetu.

Red Dot žiri ove se godine suočio sa teškim izazovom konkurencije od 4515 proizvoda koji se natječu za ovaj svjetski priznati znak kvalitete. S obzirom da samo nekoliko proizvoda može osvojiti nagradu, suci su proveli rigorozno ispitivanje i ocijenili kandidate prema kriterijima kao što su inovativnost, funkcionalnost, kvaliteta i eko-učinkovitost. Toshiba odaje priznanje pažljivom procesu odabira koji Red Dot provodi i počašćena je odabirom svojih proizvoda.

STOR.E EDITION: “red dot: najbolji od najboljih u 2012.”
STOR.E EDITION je dobio najvišu nagradu natjecanja i potvrdio status “red dot: najbolji od najboljih 2012.”. Uz urezanu i obrađenu površinu živih boja koje savršeno odgovaraju sa R840 i R850 serijom Toshiba Satellite, Satellite Pro i Tecra prijenosnih računala, STOR.E EDITION vanjski diskovi su lagani i dolaze sa USB 3.0 sučeljem za brzi prijenos podataka.

Portégé Z830: “red dot”
Elegantan 33.8cm (13.3”) Portégé Z830 Ultrabook™ dobio je “red dot”. Mase manje od 1.12kg2 i kućištem od izdržljivog brušenog magenzija, Portégé Z830 je ultra-prijenosan, ali sada izdržljiviji, te nudi mnoštvo ključnih značajki.

Tecra R840 i R850: “red dot”
Toshibini osvajači Red Dot nagrade – Tecra R840 i R850 prijenosna računala za profesionalce su učinkoviti alati tankog i laganog dizajna. Prepuni kvalitetnih mogućnosti, koje nude spoj inovativne tehnologije, uključujući najnovije alate za povezivanje, prošli su opsežna testiranja izdržljivosti te se nude u različitim konfiguracijama.

Toshiba 55/46WL863 i 55/46YL863: “red dot”
U suradnji sa danskim studijem JACOB JENSEN DESIGN, nagrađeni crni 55/46WL863 TV i srebrni 55/46YL863 TV  uređaji imaju prepoznatljiv okvir te koriste kvalitetne materijale poput pjeskarenog aluminija. Podržani Toshiba multiprocesorskom platformom CEVO ENGINE, WL863 i YL863 TV uređaji daju vrhunsku kvalitetu slike i sjajno 3D rendiranje. Oba modela također nude Smart TV značajke kao što su pristup portalu Toshiba Places (Toshibin online portal sa pristupom na brojne sadržaje koji se nude kroz odgovarajuće aplikacije3) kao i mogućnost  snimanja TV programa na vanjske tvrde diskove4.

Toshibi pet Red Dot nagrade za TV , prijenosna računala i dizajn

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.