Toshiba standardizira SD kartice sa Wi-Fi za digitalce

Fotografija članka: Toshiba standardizira SD kartice sa Wi-Fi za digitalce

Svrha ovog strukturiranja je promocija novih SD memorijskih kartica s integriranom Wi-Fi funkcionalnošću i standardiziranje tehnologije kao i poziv za sudjelovanje drugih proizvođača digitalnih kamera i nekih zainteresiranih strana.

Nije tajna da u posljednjih nekoliko godina digitalni fotoaparati dominiraju na tržištu i prodrli su skoro u svaki sektor, gdje je u radu potrebna na fotografija. U isto vrijeme proporcionalno se povećava i potrebe za brzim i jednostavnim prijenosom snimke. Dakle, nove memorijske kartice s Wi-Fi funkcionalnošću za korisnike otvaraju nove mogućnosti, kombinirajući bežične mogućnosti povezivanja sa svojim popularnim oblikom zapisa SDHC. 


 

Drugim riječima, memorijska kartica sa Wi-Fi omogućava jednostavno prenijeti snimke fotografskog materijala na udaljenim serverima, ili izravno na druge kamere sa sličnim karakteristikama. Na primjer, najnovije SDHC kartice iz Toshibe od 8 GB i podrškom standarda IEEE 802.11b / g omogućava bežični prijenos kao JPEG i RAW slike, što je pogodno za uporabu s profesionalnim SLR fotoaparatima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.