Toshiba Shared Board TT301 – veliki poslovni mega tablet od 24 inča

Fotografija članka: Toshiba Shared Board TT301 – veliki poslovni mega tablet od 24 inča

Japanska je kompanija upravo najavila svoj novi model velikog poslovnog tableta, Toshiba Shared Board TT301, a koji će imati veliki Full HD ekran od 24 inča.

Oglas

Iako se radi o tabletu sa svim svojim funkcijama, njega baš i nećete moći lako prenositi s obzirom na veličinu, no zato ćete itekako dobro moći vidjeti na njega. Toshiba Shared Board TT301 je u prvom redu namijenjen poslovnim ljudima, a ekran je veličine ekrana na stolnom računalu ili na manjem TV-u.

Gdje ćete ga držati? Vjerojatno na stolu, a možete ga okačiti i na zid. Što se same hardverske konfiguracije tiče, Toshiba Shared Board TT301 ima 24 inčni Full HD ekran rezolucije 1920 x 1080 točaka, 2-jezgreni procesor na 1,0 GHz, 1,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Podržava Bluetooth i Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, te radi na Android 4.2.1 Jelly Bean operativnom sustavu.

Kao poseban dodatak, Toshiba Shared Board TT301 će u kompletu doći i s infracrvenim daljinskim upravljačem koji ože odlično poslužiti i za razne prezentacije na sastancima.

Za sada nije objavljena službena cijena Toshibinog velikog tableta, no ono što znamo je kako će se sigurno prodavati na japanskom, a vjerojatno i na još nekim tržištima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.