Toshiba Satellite W30t hibridni prijenosnik i tablet stiže i u Hrvatsku

Fotografija članka: Toshiba Satellite W30t hibridni prijenosnik i tablet stiže i u Hrvatsku

Na predstavljanju svojih novih proizvoda koji će se pojaviti i na našem tržištu, Toshiba je predstavila i Toshiba Satellite W30t hibridni prijenosnik.

Oglas

Radi se o malom i laganom prijenosnom računalu s odvojivim ekranom koji se u trenu može pretvoriti u tablet uređaj. Ekran je kvalitetan, 13,3 inčni i s IPS matricom koja ima široki kut gledanja (178 stupnjeva). Ovisno o modelu radit će na Intelovim ili AMD procesorima (oznaka Dt).

Toshiba Satellite W30t radi na novom Windows 8.1 operativnom sustavu. Ima pregršt ulaza i izlaza, kao što su USB, microUSB, microHDMI, microSD, a tu je i HD video kamera, podrška za WiFi, WiDi, Bluetooth, te Miracast. U Hrvatskoj će mu cijena biti 5.499 kuna.

Toshiba Satellite W30t je predstavljena vodećim regionalnim medijima u gdje smo uz tablete i prijenosnike vidjeli i ostalu ponudu Toshibe koja je premijerno predstavljena na nedavno održanom sajmu IFA 2013 u Berlinu, a mi smo je među prvima u svijetu vidjeli na regionalnom nivou.

Inače, puno više detalja o Toshiba Satellite W30t hibridnom prijenosnom računalu možete pročitati u našem .

Toshiba Satellite W30t hibridni prijenosnik

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.