Toshiba Satellite M50 serija premijerno predstavljena u Hrvatskoj

Fotografija članka: Toshiba Satellite M50 serija premijerno predstavljena u Hrvatskoj

Na nedavno održanom regionalnom predstavljanju u Belom Manastiru, Toshiba je vodećim lokalnim medijima predstavila i Toshiba Satellite M50 seriju prijenosnika.

Oglas

Naime, radi se o jeftinim prijenosnim računalima koja se već nalaze u prodaji u Hrvatskoj. Toshiba Satellite M50 se može pohvaliti standardnim 15,6 inčnim HD ekranom koji može biti i osjetljiv na dodir (opcija). U njega su ugrađeni najnoviji Intelovi Core Haswell procesori, a imate na izbor čitavu paletu tvrdih (HDD) i brzih SSD diskova.

Težak je 2,2 kilograma, dakle nešto je lakši od prosjeka, predinstaliran je Windows 8.1 operativni sustav, a od ulaza i izlaza pronaći ćete 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, HDMI, čitač SD kartica, dok se za zvuk brine poznati i hvaljeni DTS Audio sustav.

Podržava Gigabit LAN, WiFi, Bluetooth 4.0, WiDi (bežićni prijenos videa na TV), te Miracast. Saznali smo kako je cijena Toshiba Satellite M50 prijenosnika u Hrvatskoj vrlo povoljna, samo 3.299 kuna.

Toshiba Satellite M50 serija premijerno predstavljena u Hrvatskoj

Uz sve ovo, Toshiba je naglasila kako od 1. listopada 2013. godine do 31. ožujka 2014. godine vrijedi njihova popularna garancijska akcija “Bez obzira na sve” (NMWG – No Matter What Guarantee), a koja vrijedi samo za prijenosna računala, pa tako i za Toshiba Satellite M50.

Promotivno jamstvo uključuje:
– 1 godina zaštite od slučaja štete
– 1 godina zaštite od krađe
– 1 godina oporavka podataka

Sve što trebate je prilikom kupovine Toshiba računala registrirati se i garancija vam je aktivna.

Toshiba Satellite M50 serija premijerno predstavljena u Hrvatskoj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.