Toshiba Satellite E305 i Sony VAIO VPCSC1AFM/S na Best Buyu

Fotografija članka: Toshiba Satellite E305 i Sony VAIO VPCSC1AFM/S na Best Buyu

Blue Label serija je, kako kažu, inspirirana potrošačkim zahtjevima, očito popularniji i prodavaniji modeli, tako da će ih Best Buy ponuditi po boljim cijenama. Oba modela imaju Intel Core i5-2410M procesor, 4GB RAM-a, te Intel HD i AMD Radeon HD 6470M grafičke kartice.

Ono što nam se posebno svidjelo je da ćete u ovim "Blue Label" prijenosnicima pronaći i posebne Seagate hibridne HDD/SSD tvrde diskove od 500GB (koji brže podižu sustav), Blu-ray combo uređaje, tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem, WiMAX mobile broadband, Intel Wireless Display tehnologiju, Intel PC Theft Defense anti-theft servis (3 godine) te 2-godišnju garanciju.

Modeli se razlikuju u dva podatka. Prvi je trajanje baterije – Toshiba Satellite ima bateriju koja će do slijedećeg punjenja trajati do 7 sati i 10 minuta, a VAIO oko 7 i pol sati.

Druga je razlika u cijeni. Toshiba Satellite E305 košta 899$, a Sony VAIO S Series VPCSC1AFM/S  949,99$. Možete ih naručiti odmah na .

Komentar autora: tu i tamo dobijemo upit zašto objavljujemo cijene u dolarima i webshopove koji nisu u Hrvatskoj, a i dok dođu do nas cijena je veća. Stvar je jednostavna – tamo ipak stižu prije pa imate informaciju iz prve ruke, a s druge strane u Hrvatskoj se ipak obračunavaju i neki hrvatski porezi. Isto tako, uskoro ćemo u EU, pa ćete moći bez problema "shoppingirati" povoljnije do mile volje. Recimo da vas za razliku od drugih hrvatskih web portala ranije "pripremamo" za online kupovinu :)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.