Toshiba Satellite C850, C855 i C870 – odgovara svakom popisu za početak školske godine

Fotografija članka: Toshiba Satellite C850, C855 i C870 – odgovara svakom popisu za početak školske godine

Za većinu djece moderne tehnologije su puno privlačnije od tradicionalnog obrazovanja. Upravo zato učenici mogu koristiti prijenosna računala kao pomoć u stjecanju znanja. Uz mješavinu stila, otpornosti, kao i dodatnih mogućnosti i sve to povoljnoj cijeni, Toshiba Satellite C850, C855 i C870 odgovaraju na potrebe suvremene obitelji.

Izvan ili kod kuće? Crveni, bijeli, crni ili srebrni? Veći ili manji? C serija ima opciju za sve korisnike. Ali Toshiba Satellite C serije nije samo lijepa vanjština. Sa svojim izdržljivim i tvrdim kućištem, ovi modeli napravljeni su da prežive većinu ideja i eksperimenata koje se pojave u mladim glavama. Pa čak i ako testovi ne idu onako kako bi oni htjeli, roditelji mogu imati koristi od atraktivne ponude "No Matter What" jamstva, unutar koje registrirano prijenosno računalo može biti besplatno popravljeno1.

Za prijenosna računala nije važna samo izdržljivost i dobar izgled – tehnički parametri i funkcionalnost su također jednako važni. C serija je opremljena sa tipkovnicom standardne veličine i intuitivnim multi-touchpadom. Postoji čak i potpuna numerička tipkovnica sa 10 tipaka koja omogućava brzo i jednostavno rješavanje izazovnih matematičkih izračuna. Snažni Intelov procesor i vrhunska AMD grafička kartica sakrivena u lijepom kućištu čine Toshiba prijenosna računala ne samo pomoćnim, edukativnim alatom nego i dobro opremljenim uređajem za slobodno vrijeme. Sa svijetlim i živim širokim Super-TFT zaslonom, prijenosna računala C serije su odličan odabir za gledanje fotografija, video materijala, web stranica te školske zadatke kojima pomaže u nevjerojatnoj mjeri. Osim toga, ima dosta prostora za pohranu podataka – do 1TB – za spremanje vlastitog rada. Ako postoji potreba za vanjskim medijima, Satellite C prijenosna računala su opremljena sa DVD ili Blu-ray optičkim pogonima i USB 3.0 priključcima velike brzine za udobno korištenje tvrdog diska ili USB memorije.

Uz cijene koje počinju od samo 2.600 kn – to je model dostupan za svačiji budžet.

Toshiba Satellite C850, C855 i C870 - odgovara svakom popisu za početak školske godine 02

Toshiba Satellite C850, C855 i C870 - odgovara svakom popisu za početak školske godine 03

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.