Toshiba razvila i patentirala novo integrirano postolje za prijenosna računala

Fotografija članka: Toshiba razvila i patentirala novo integrirano postolje za prijenosna računala

Kao što ćete moći vidjeti i na slikama u nastavku, Toshiba je zasukala rukave i napravila nešto što nam praktički svima treba, a to je integrirano postolje za prijenosna računala.

Oglas

Možda je taj patent malo teže objasniti riječima, ali ako pogledate priložene slike, sve će vam biti jasnije. Na prvi je pogled jasno da bi rad na ovakvim prijenosnim računalima trebao biti ugodniji.

I sami znate kako su tipkovnice na stolnim računalima  blago povišene sa stražnje strane kako bi rad bio ugodniji, a očito je da su se tom filozofijom vodili i u japanskoj Toshibi dizajnirajući ovaj inovativni dodatak. S njim ćete čak moći i rotirati laptop za 180 stupnjeva, što opet možete vidjeti na slikama.

Saznajemo kako je Toshiba već prijavila patent u japanskom patentnom uredu pod brojem 2011-033806 još krajem 2011. godine, a širom svijeta bi se trebao primijeniti tijekom ove godine. Primjerice, u američkom patentnom uredu (US Patent Office) koji zaprima najviše prijava u svijetu trebao bi se upisati do kraja rujna 2012. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.