Toshiba Portege Z10t-A i Satellite L30W novi hibridi s Windows 8.1 OS-om

Fotografija članka: Toshiba Portege Z10t-A i Satellite L30W novi hibridi s Windows 8.1 OS-om

Iako će ih neki smjestiti i u klasu tableta, ipak je najprimjerenije nove zanimljive modele, Toshiba Portege Z10t-A i Satellite L30W, smjestiti u hibridnu klasu prijenosnika.

Oglas

Ono što karakterizira nove Toshiba hibridne prijenosnike je prilično jaka hardverska konfiguracija, te  odvojivi ekran koji se u trenu može pretvoriti u tablet uređaj.

Kada već spominjemo hardver, Toshiba Portege Z10t-A radi na trećoj generaciji Intelovih Core i5 3439Y procesora iz “Ivy Bridge” obitelji, imaju 4 GB RAM-a, te SSD disk od 128 GB SSD (mSATA sučelje). Inače, ekran je 11,6 inčni s iPS matricom i Full HD rezolucije. Naravno, osjetljiv je na dodir.

Vrijedno je spomenuti kako oba imaju čitače SD kartica, USB 3.0, USB 2.0  i LAN ulaze, audio i video micro HDMI izlaz. Tipkovnica uvijek dobro dođe za ozbiljan rad, kao i predinstalirani Windows 8.1 operativni sustav.

Toshiba Satellite L30W je po konfiguraciji drugačiji, a cjenovno bi mogli biti vrlo slični. Ima noviji Intel Core i3 4012Y procesor na 1,5 GHz, te tvrdi disk (HDD) od 500 GB. Ekran je također veći, ima 13,3 inča, također je IPS i Full HD.

Saznajemo kako će se Toshiba Portege Z10t-A i Satellite L30W hibridni prijenosnici ovih dana pojaviti prvo na indijskom tržištu, a kasnije i u ostatku svijeta. Cijena je za sada nepoznata.

Toshiba Portege Z10t-A i Satellite L30W novi hibridi s Windows 8.1 OS-om

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.