Toshiba najavljuje prvu regionalnu e-knjigu napisanu na Facebooku

Fotografija članka: Toshiba najavljuje prvu regionalnu e-knjigu napisanu na Facebooku

Toshiba nastavlja proslavu svoje 25-te godišnjice kreiranjem e-knjige koju će zajednički pisati Facebook fanovi iz 7 zemalja. Deborah Scharnhoop, Marketing Coordinator, South Eastern Europe & Israel: "Stvorili smo prvo masovno tržište prijenosnih računala prije 25 godina i danas možemo reći da se taj san pretvorio u povijest. Sa takvim iskustvom u proizvodnji prijenosnih računala, nudimo "Bez obzira na sve" jamstvo našim kupcima jer smo sigurni u našu kvalitetu. I dalje nastavljamo slaviti našu 25. godišnjicu, stvaranjem regionalne e-knjige, koju će napisati naši Facebook fanovi iz 7 zemalja te će na taj način svatko imati priliku ispričati priču o svojim prvim iskustvima korištenja kompjutera ili prijenosnog računala”.

Natjecanje će se održati u 7 zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumunjskoj, Srbiji i Sloveniji. Da bi sudjelovali, učesnici moraju biti fanovi Toshiba Facebook stranice u svojoj zemlji (), te moraju biti stanovnici te zemlje. Glavna nagrada za najbolju priču u svakoj zemlji biti će osobni media tablet prijenosnik Folio 100.

Toshiba nagrađuje sa Foliom 100 za najbolju priču, tako da će pobjednik koji ga osvoji moći uživati u jednostavnom stjecanju iskustva kroz zabavu, druženje na socijalnim mrežama i korištenje mobilnog interneta. Podrška za Adobe® Flash 10.1 poboljšava FOLIO 100 sa bogatim multimedijalnim mogućnostima. Opcija Plug-in koja omogućava reprodukciju Flash video materijala biti će dostupna za besplatno preuzimanje narednih dana putem Toshiba  Market Place. FOLIO 100 nudi pristup području preuzimanja sa širokim spektrom aplikacija, optimizirane za FOLIO 100’s 10.1’ zaslon. Korisnici mogu birati između nekoliko stotina  aplikacija koje su uredno organizirane u kategorije uključujući komunikaciju, igre, putovanje & mape, poslovanje & financije, e-knjige, druge usluge i još mnogo toga. Uz brojne mogućnosti povezivanja, Folio 100 je opremljen sa utorom za SD karticu, HDMI priključkom, USB 2.0, Wi-Fi i Bluetooth te sadržava brojne već unaprijed instalirane aplikacije: Opera Mobile (web pretraživač), FBReader (e-book čitač), Document to Go (office suite), Evernote (bilješke), Adobe Flash 10.1 i Fring, aplikacija koja u kombinaciji sa ugrađenom web kamerom omogućuje video pozive sa prijateljima i obitelji.

Iz svake zemlje biti će odabrano 25 priča koje će biti uključene u zajedničku regionalnu e-knjigu. Priče će biti prevedene na svih 7 jezika, uključujući i engleski jezik. Knjiga će biti dostupna za preuzimanje na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.