Toshiba Make IT work program za korporativna i srednje velika tržišta

Fotografija članka: Toshiba Make IT work program za korporativna i srednje velika tržišta

Toshiba Europe je pokrenula program “Make IT work”, a koji će biti zajednička platforma za Toshibinu cjelokupnu ponudu računalnih tehnologija.

Oglas

Toshibin nov spektar poslovnih proizvoda, najveći dosad, sastoji se od dvanaest novih platformi koje uključuju i četiri vrhunska prijenosna računala i hibridna uređaja – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C i Portégé Z20t-C – koji su redom proizvedeni na Toshibinim temeljnim načelima sigurnosti, pouzdanosti, povezivosti i upravljivosti. Ovi uređaji uključuju i novu, 6. generaciju procesora Intel® Core™, koji su sastavna komponenta pri pružanju optimalnih performansi zajedno sa sustavom Windows 10, a istovremenom omogućavanju maksimuma autonomije baterije.

Toshiba nudi širok raspon B2B rješenja i van okvira hardvera, uključujući Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), koji kompanijama omogućuje jednostavno upravljanje uređajima u cjelokupnom portfelju imovine te sveobuhvatne alate koji omogućuju učinkovitost i usklađenost uređaja.

Pokretanje programa „Make IT work“, koji je podržan investicijom od preko milijun eura, potvrđuje Toshibinu posebnu predanost srednje velikom i korporativnom tržištu, te slijedi prethodne inicijative kao što je „Get Modern with Toshiba“ i „Toshiba Means Business“, koje su polučile značajan uspjeh u sektoru malih i srednje velikih tvrtki (SMB).

Program „Make IT work“ bit će podržan PR i marketinškom kampanjom koja će uključiti izravne e-mail akcije, videa proizvoda, web bannere te izradu mikro web stranica.

Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.