Toshiba Hrvatska premijerno predstavila nove tablete, prijenosnike i HDTV-e

Fotografija članka: Toshiba Hrvatska premijerno predstavila nove tablete, prijenosnike i HDTV-e

Na ugodnom dvodnevnom druženju s predstavnicima Toshiba Hrvatska održanom u hotelu Patria u Belom Manastiru u prelijepoj Slavoniji i Baranji mogli smo iz prve ruke vidjeti sve novitete koje je japanska kompanija predstavila na nedavno održanom IFA 2013 sajmu u Berlinu.

Oglas

Ponuda proizvoda koje je predstavila Toshiba Hrvatska sastojala se od čitave palete novih TV uređaja podijeljenih u više kategorija i veličina, te njihov računalni i tablet program. Radi se o potpuno novim modelima, a kako smo saznali neki se već nalaze u prodaji u hrvatskoj, dok će ih se dobar dio u trgovinama pojaviti do kraja tekuće 2013 godine.

Prvo smo se upoznali s njihovom novom paletom prijenosnih računala koja imaju i nove nomenklaturne oznake. I dalje se radi o poznatim Toshiba brendovima kao što su Satellite, Qosmio, Tecra i Portege. Radi se o širokom rasponu modela, od osnovne i najjeftinije C serije, pa sve do ultra-prijenosnika, i to s veličinama ekrana od 13,3 do 17,3 inča. Detaljnije o pojedinim modelima koji će se pojaviti na hrvatskom tržištu moći ćete čitati u narednim danima, a neki modeli upravo pristižu u našu redakciju i na testiranje.

Zanimljivo je spomenuti i kako smo prvi u svijetu lokalno imali prilike vidjeti novu Toshibinu paletu proizvoda, nakon premijernog predstavljanja na sajmu IFA, o čemu nam se pohvalila Toshiba Hrvatska.

Što se tablet uređaja tiče, vidjeli smo kako je Toshiba Excite Pure dobila tipkovnicu (AT10 model), vidjeli smo i Toshiba Excite PRO AT10LE model, a posebno su nas zainteresirali modeli Toshiba Encore WT8 tablet na Windows 8.1 operativnom sustavu, te Excite Write AT10PE model koji je u stvari PRO model ali s digitalnom olovkom i dodatnim softverom koji možete koristiti.

Toshiba Hrvatska je predstavila i svoju bogatu paletu televizora. Radi se o poznatim serijama, od L2 Full HD TV-a namijenjenih za potpunu zabavu, L4 serije koja ima mogućnost povezivanja s cloudom, L6 serije koja nudi i posebno elegantan dizajn, L7 seriju koja nudi i 3D mogućnosti, te najjaču L9 Ultra HD seriju. Ono što smo posebno primijetili je kako Toshibini TV-i od L4 serije na više, uz standardni WiFi imaju i mogućnost WiDi povezivanja (Wireless Display). Primjerice, možete na TV-u njih bežično prenositi sliku, odnosno video. Cijene TV-a, onih boljih modela, kreću se od 20-ak do 99 tisuća kuna, ovisno o modelu i njegovim mogućnostima.

Toshiba Hrvatska je najavila i svoje poznato „Bez obzira na sve“ promotivno jamstvo (NMWG) koje od 1. listopada 2013. do 31. ožujka 2014. godine vrijedi za Toshiba prijenosna računala, a odnosni se na godinu dana zaštite od slučaja štete, krađe ili oporavka podataka. Sve što trebate za aktivaciju jamstva je registrirati se na službenim NMWG stranicama u roku od 14 dana od kupnje prijenosnog računala.

Spomenimo još jednom kako se dio predstavljenih TV-a, tableta i prijenosnih računala već nalazi u prodaji u Hrvatskoj, dok će se većina pojaviti do kraja ove godine. Uskoro ćemo vam i detaljnije predstaviti neke modele, a imamo i pokoji video, u međuvremenu pogledajte na našem mini foto albumu kako je to na . Stay tuned…

Toshiba Hrvatska product launch event

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.