Toshiba Encore tablet s 8 inčnim ekranom i novim Windows 8.1 OS-om?

Fotografija članka: Toshiba Encore tablet s 8 inčnim ekranom i novim Windows 8.1 OS-om?

Japanska je kompanija predstavila prvi tablet koji radi na novom Windows 8.1 operativnom sustavu. Predstavljamo novi Toshiba Encore tablet.

Oglas

Zanimljiivo je kako i ovaj tablet u kompaniji Toshiba nazivaju tablet računalo, št nam je i logično jer je prilagođeno za rad na Windows 8.1 operativnom sustavu i s implementiranim značajkama i aplikacijama za produktivnost i zabavu. Toshiba Encore ultraprijenosno tablet računalo idealno je za korisnike i poluprofesionalce koji se na jednom uređaju žele neprimjetno prebacivati između posla, igre i dijeljenja.

Jednostavan za držanje i korištenje jednom rukom
Prepoznatljivog stila i izdržljivog, ergonomski oblikovanog kućišta dizajniranog za putovanja, Encore je prilagođen korištenju u portretnom načinu rada i jednostavan za korištenje jednom rukom. Svi zvučnici, mikrofoni i kamere postavljeni su van područja u kojem se tablet uobičajeno drži u ruci, pa korisnik komotno može tipkati po višedodirnom ekranu, slušati glazbu, fotografirati ili telefonirati Skypeom bez utjecanja na izvedbu računala. Tanko, lagano kućište idealno je za korisnike koji žele čitati e-knjige ili gledati filmove u pokretu.

Osnove paketa Office za produktivnost u pokretu
Uz punu verziju programskog paketa Microsoft Office Home & Student 2013, korisnik može koristiti većinu programa s kojima je upoznat od ranije, što mu omogućuje korištenje računala Encore kao nadopune svom primarnom PC računalu te slično iskustvo u radu gdjegod se nalazio. Pune verzije aplikacija Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 te OneNote 2013 uključene su kako bi pojačale produktivnost u pokretu, bez obzira radi li se o čitanju, uređivanju, stvaranju ili dijeljenju dokumenata i prezentacija. 7 GB prostora za online pohranu na Sky Drive znači da podaci mogu biti pohranjeni u oblak te im se može pristupiti brzo i sinkronizirano s ostalim Windows uređajima, plus što je krajnje jednostavno priključiti opcijsku Bluetooth® tipkovnicu za dodatnu praktičnost. Sve uređaje pogoni najnovija Intel® Atom™ arhitektura, pa Toshiba Encore isporučuje brze i fluidne performanse za bolju produktivnost i kreativnost u pokretu.

Toshiba Encore tablet

Trenutno dostupan i uvijek u tijeku
Čim se izvadi iz kutije, Toshiba Encore je ultraresponzivan i spreman za sve. Tehnologija InstantGo znači da se Encore budi iz stanja mirovanja na način da je gotovo trenutno sposoban za rad. Čak i kad tablet spava, povezano stanje mirovanja održava mrežnu vezu te automatski sinkronizira sadržaj kako bi on konstantno bio svjež i ažuriran. Uz manju potrošnju i dulje trajanje baterije koje omogućuje InstantGo, Toshiba Encore je učinkovit u pokretu.

Niz aplikacija i značajki za zabavu gdje god se nalazili
Uz svijetao AutoBrite™ ekran dijagonale 20,32 cm (8″), snagu Dolby® Digital Plusa  na visokokvalitetnim stereo zvučnicima i ultrabrze Wi-Fi® veze, Toshiba Encore je dizajnirana za mobilnu zabavu. Aplikacija Microsoft Xbox, koja je predinstalirana, omogućuje besplatno strujanje glazbe 90 dana te besplatan pristup 30 milijuna pjesama na 90 dana, kao i izbor besplatnih Xbox igara. Korisnici čak mogu dijeliti svoj omiljeni sadržaj između ekrana, pretvarajući tablet u drugi ekran za Xbox 360 ili Xbox One, koristeći Xbox SmartGlass. Pretraživanje weba u punom zaslonu također je mnogo brže, zahvaljujući novom Internet Exploreru 11. Optimiziran je za tablet računala i dizajniran za uporabu dodirom, čime se jednostavnije učitavaju web stranice i struje videozapisi na ekranu dijagonale 20,32 cm (8″).

Optimiziran za Skype, Toshiba Encore dolazi s naprednim osobinama kamere te mikrofonom dvostrukog snopa s redukcijom šuma, što omogućuje čistiji zvuk tijekom razgovora. 8.0 MP stražnja i 2.0 MP prednja kamera su ugrađene kako bi korisnik mogao ostvariti jasan videorazgovor u pokretu, usmjeriti i fotografirati savršenu fotografiju ili snimiti video trenutke za dijeljenje s obitelji i prijateljima. Opcije povezivosti uključuju micro-USB za prijenos podataka, micro-HDMI® za povezivanje s većim ekranima – bilo kod kuće ili na sastanku – te micro-SD utor koji se može koristiti za proširenje prostora za pohranu podataka ili dijeljenje sadržaja s drugim uređajima.

Novi Encore iz Toshibe u Europi će biti dostupan tijekom četvrtog tromjesečja 2013. godine.

Toshiba Encore tablet

Toshiba Encore tablet računalo:
•    Širokokutni AutoBrite™ HFFS ekran osjetljiv na dodir u više točaka, dijagonale 20.32cm (8”), rezolucije 1280 x 800
•    Najnovija arhitektura Intel® Atom™
•    2GB LPDDR3 memorije
•    Intel® HD graphics
•    Predinstaliran Microsoft Office Home & Student 2013
•    Do 64GB eMMC
•    Podrška za povezano stanje mirovanja (InstantGo)
•    Povezivost: 1x Micro-USB 2.0, 1x Micro-HDMI®, Micro-SD (do 64GB), dual-band 802.11 a/b/g/n te Bluetooth® 4.0, 3.5mm kombinirani priključak slušalice/mikrofon
•    Visokokvalitetni stereo zvučnici s Dolby® Digital Plusi
•    2.0MP prednja kamera (1080p videosnimanje) te 8.0MP stražnja kamera (1080p videosnimanje)
•    Dvostruki mikrofon s tehnologijom formiranja snopa
•    Ugrađen GPS
•    Trajanje baterije: do 7  sati
•    OS: Windows 8.1
•    Boja: Svijetlo zlatna
•    Dimenzije: 213 x 136 x 10,68 mm

Za informacije o novim proizvodima, specifikacije i više, posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.