Toshiba dynaPad – prijenosno računalo koje iznova otkriva olovku i papir

Fotografija članka: Toshiba dynaPad – prijenosno računalo koje iznova otkriva olovku i papir

Toshiba dynaPad  je najtanji i najlakši 12“ (30 cm) hibridni prijenosnik na svijetu, tanak tek 6,9 milimetara i mase od svega 569 grama.

Oglas

Toshiba Europe danas predstavlja dynaPad, jedinstveni Windows 10 tablet koji iznova otkriva olovku i papir. U modu tableta tanak je tek 6,9 mm i mase svega 569 g – što ga čini najtanjim i najlakšim  30 cm (12“) Windows 10 tabletom na svijetu. Novi dynaPad se pretvara u prijenosno računalo zahvaljujući tankoj i laganoj tipkovnici punog formata, uz koju korisnik potpuno ostvaruje prednosti programskog paketa Microsoft Office. Osmišljen da potakne kreativnost i poboljša produktivnost, Toshiba dynaPad je digitalna bilježnica novog doba.

Prirodno iskustvo pisanja olovkom

Toshiba dynaPad je dizajniran da replicira prirodan osjećaj pisanja olovkom po papiru, a uz to dolazi i u uobičajenom formatu B5 bilježnice. Kako bi to postigao, opremljen je aktivnom elektrostatičkom olovkom WACOM koju odlikuje visoka preciznost pozicioniranja i sposobnost prepoznavanja pritiska olovke – bez obzira koliko oštar ili blag. Kao rezultat toga, korisnik može zadržati svoj prirodni stil pisanja dok zapisuje bilješke, označava dokumente, zabavlja se ili crta – potpuno detaljno i precizno. Zahvaljujući značajci neprihvaćanja dlana, izbjegnute su čak i slučajne greške pri unosu na ekran.

Paket predinstaliranih, originalnih aplikacija Toshiba korisnicima omogućuje da jednostavno prikupljaju, organiziraju i dijele svoje zabilješke, slike i datoteke – a uključuje aplikacije TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip i TruNote Share. Sve ove originalne Toshibine aplikacije korisnicima pružaju podršku pri stvaranju i komuniciranju sadržaja tijekom cijelog dana. Bez obzira radi li se o glasovnoj snimci sa sastanka, fotografiranom tekstu ili jednostavnom zapisivanju kratke poruke, ovaj skup aplikacija korisnicima omogućuje da sadržaj jednostavno koriste u komunikaciji, putem elektronske pošte ili aplikaciji PowerPoint – na raznim uređajima. Toshiba dynaPad je savršeno prilagođen, kako za desnoruke, tako i za i ljevoruke korisnike, zahvaljujući aplikacijama poput TruNote, koja se potpuno prilagođava korisniku i omogućuje mu prirodan stil pisanja.

Digitalna bilježnica, veća mobilnost

Kao najtanji i najlakši 12“ Windows 10 tablet na svijetu, dynaPad je savršen za upotrebu u gotovo svakom okruženju, a uz spojenu laganu tipkovnicu još je fleksibilniji. U pametnom satensko-zlatnom kućištu od karbonskih vlakana, dynaPad je izdržljiv i lako se prenosi, a takvo je kućište četiri puta čvršće od konvencionalne konstrukcije. Kad se koristi u režimu „školjke“ – kao prijenosno računalo s ekranom na preklop, spojen magnetima – korisnik može uživati u tipkanju na prostranoj tipkovnici s razmakom od 19 mm i hodom tipki od 1,5 mm. Kad nisu u uporabi, tablet i tipkovnica spojeni su magnetima, zbog lakšeg odlaganja i zaštite ekrana, dok se olovka WACOM AES praktično spaja na stranicu tableta.

Toshiba dynaPad dolazi s ekranom WUXGA+ (1920 x 1280) za intenzivan i čist prikaz fotografija, videozapisa ili radnih dokumenata. Antirefleksni sloj na ekranu dodatno povećava čistoću prikaza – za jasan i čitljiv tekst. Napredni dvoslojni premaz koristi se za smanjenje vidljivosti otisaka prstiju i odsjaja na ekranu, uz istovremeno očuvanje visoke osjetljivosti neophodne za optimizirane performanse olovke.

Toshiba dynaPad će u Europi biti dostupan tijekom prvog tromjesečja 2016. godine. Za sada je cijena nepoznata.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.