Toshiba Day 2014 – predstavljeno pregršt novih prijenosnih računala!

Fotografija članka: Toshiba Day 2014 – predstavljeno pregršt novih prijenosnih računala!

U Toshibi smatraju kako itekako imaju prostora za razvoj i širenje na tržištu poslovnih prijenosnih računala u regiji, što su i dokazali na današnjem eventu.

Oglas

U ugodnom ambijentu zagrebačkog Matis Absolut Loungea vodećim je hrvatskim IT medijima Toshiba predstavila pregršt noviteta iz svoje ponude, u prvom redu na području poslovnih prijenosnih računala. Nove Toshibine prijenosnike krasi novi tanji i elegantniji dizajn, bolje hardverske performanse i još veća izdržljivost, kao i produženo trajanje garancije.

Toshiba Day 2014 - predstavljeno pregršt novih prijenosnih računala

Očekivali smo tek nekoliko novih modela, no kao što ćete moći vidjeti niže i na video prilogu, Toshiba je predstavila popriličnu paletu novih prijenosnika, nekoliko novih tableta, kao i svoju svoju novu akcijsku kameru. O tome su nam govorili i neki poznati ali i neki novi ljudi u Toshibi – Tomislav Korenić (Toshiba Channel Account Manager Adriatic Region) koji će predstavio proizvode iz B2C segmenta, kaoi Robert Juričić (Account Manager B2B Adriatic Region), koji se orijentirao na novisti iz B2B segmenta.

Ono što nas je posebno dojmilo je HALT test (Highly Accelerated Life Test) preko kojeg Toshiba testira svoja prijenosna računala. Pojednostavljeno rečeno, radi se o kombinaciji ekstremnih uvjeta kao što su ekstremne topline, vibracije i udarci, a sve to moraju preživjeti prijenosnici kako bi prošli test. Više možete pročitati i na jednoj od fotki.

Ono što mi možemo obećati se kako prvi primjerci ovih novih ljepotana već polako pripremaju za dolazak u našu redakciju i na naš testni stol, gdje ćemo detaljno ispitati mogućnosti novih prijenosnih i tablet PC-ja koje je danas predstavila Toshiba.

A do tada uživajte u našem mini foto albumu iznad, te kratkom video prilogu koji smo snimili na prezentaciji (ispod).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.