Toshiba Android tablet s GPS-om i 2 kamere za europsko tržište

Fotografija članka: Toshiba Android tablet s GPS-om i 2 kamere za europsko tržište

“Novi tablet sa Androidom i dalje nastavlja Toshiba strategiju na tržištu tableta u Europi,” izjavio je Marco Perino, General Manager, Digital Product Division, Toshiba Europe. “Novi tablet dolazi sa sofisticiranim audio i video značajkama te naprednim hardverskim specifikacijama koje se nalaze u segmentu vrhunskih tableta.” Zahvaljujući svom stražnjem poklopcu koji je dostupan u odabranim bojama, korisnici mogu prilagoditi svoj tablet.

 

PRESS objava
Poboljšano pregledavanje i video doživljaj u 16:10 formatu
Toshiba je opet stavila naglasak na razvoj poboljšanog video, audio i internet doživljaja na njegovom najnovijem tablet PC. Toshiba tablet, osnažen sa dual-core NVIDIA® Tegra™ 2 procesorom, ima široki pogled na 10.1-inčni (25.7cm) dijagonalni multi-touch zaslon u 16:10 formatu i 1,280×800 piksela, te pruža dovoljno prostora za pregledavanje web stranica u vodoravnom ili okomitom modu i omogućava doživljaj gledanja video materijala i igranja igrica kao u kinu.

Video i audio poboljšane tehnologije
Tablet Adaptive Display tehnologija stalno podešava parametre kao što su svjetlost u skladu s uvjetima svjetlosti u prostoru, te uvijek nudi najbolje moguće slike bez potrebe sa dodatnim ručnim mijenjanjem parametara. Osim toga, Toshiba Resolution+™ tehonologija je integrirana kao standarda. Ona poboljšava kvalitetu standardnih definicija video materijala kako bi iskoristila puni potencijal visoke definicije zaslona tableta, neovisno o kvaliteti izvornog materijala. Neusporediva kvaliteta zvuka se postiže zahvaljujući Toshiba audio poboljšanjima koja optimiziraju izlaz zvuka na uvjete u okruženju. To omogućava tablet stereo zvučnicima da proizvedu najbolji mogući zvuk glazbe, video materijala i igrica.

Dobro opremljeni i spremni za povezivanje
Toshiba novi tablet će podržati Mobile Broadband (3G) . Ugrađeni žiroskop, akcelerometar, integrirani GPS, i dva megapiksela kameru na prednjoj strani i pet megapiksela kameru na stražnjoj strani čini glavna obilježja tableta. Toshiba tablet ima višestruke mogućnosti povezivanja i ulaza te na taj način jednostavno integrira uređaj u svakodnevni digitalni život. Tablet ima normalan HDMI ulaz  za jednostavno dijeljenje fotografija i video materijala na TV, kao i standardan USB 2.0 ulaz za povezivanje vanjskih tvrdih diskova i kamera, i mini USB ulaz za tablet kao USB za pohranu podataka. SD Card priključak pruža mogućnost za dodatni prostor i prijenos podataka. Tablet će također biti opremljen sa 802.11n WLAN.

Prošireni izbor opcije Marketplace-a i dijeljenje usluga
Tablet ima mogućnost pristupa opciji Google AndroidTM Market-u. U cilju upotpunjavanja Android Market doživljaja, uređaj će biti pre-intsaliran sa porrtalom Toshiba Places sa vlastitim aplikacijama na marketplaceu, što ga čini lakšim za korisnike da pronađu aplikacije optimizirane za 10.1’’ (25.7cm) ekran. Toshiba Places također nudi jednostavan za korištenje servis za dijeljenje sadržaja koji omogućava korisnicima da uploadaju svoj vlastiti sadržaj na računalni oblak. Oni tada mogu odobriti pristup svojim prijateljima i obitelji putem jednostavne obavijesti.

Toshiba planira proširiti svoj raspon tableta sa novom generacijom tableta za Europu tijekom sljedećeg ljeta 2011.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.