Top Electronic Gadgets u veljači po sniženim cijenama i do 40% na GearBestu

Fotografija članka: Top Electronic Gadgets u veljači po sniženim cijenama i do 40% na GearBestu

Na našem i vašem omiljenom GearBest webshopu pronašli smo pregršt odličnih gadgeta koji vam itekako mogu poslužiti u vašem svakodnevnom život, do kraja veljače i po sniženim cijenama.

Oglas

Top Electronic Gadgets, tako su nazvali ovu , a na njoj ćete pronaći pregršt zanimljivih proizvoda koji mogu poboljšati vaš svakodnevni život, kao i zabaviti ga. Pametni satovi i narukvice, akcijske i sigurnosne kamere, slušalice raznih vrsta i oblika i još puno toga pronaći ćete na ovoj promo stranici po sniženim cijenama i do 40%.

Neke od njih smo već i sami isprobali i oduševili se, kao što je to novi No.1 F6 pametni sat čija baterija traje i do 50 dana što možemo potvrditi iz prve ruke. Svidjet će vam se i odlične KZ ZSR hibridne slušalice s kvalitetnim zvukom, a možete ih i odvojiti, čine nam se vrlo zanimljive. Isto vrijedi i za Elephone REXSO akcijsku kameru koja snima u 4K rezoluciji uz stabilizaciju slike, široki kut od 170 stupnjeva te vodootpornost (IP68).

Sve ćete ih pronaći na istoj .

Kategorija koja slijedi je “Hot Picks”, a u njoj ćete pronaći puno zanimljivih proizvoda kao što su odlična Xiaomi Mijia auto kamera, Meizu EP52 in-ear slušalice, Xiaomi Huami, Zeblaze Vibe 3 i drugi modeli. Kategorija “Recommendations” vam, kao što to i njen naziv sugerira, preporučuje zanimljive proizvode također po sniženim cijenama.

Tako ćete u ovoj rubrici pronaći FuriBee F60 4K Wi-Fi akcijsku kameru, originalnu Xiaomi Mi Band 2 pametnu narukvicu, Mini X2T bežične slušalice, ZS-GX1 IP nadzornu kameru za ured, dom i druge lokacije, te pregršt drugih zanimljivih i pametnih proizvoda.

I ove simpatične proizvode potražite na .

Posljednje tri kategorije su vrlo šarene. Prva je “IN Game factory Store” koja donosi vrlo simpatične gamerske mašine s pregršt video igara – od 999 do 1.200, tako da ćete danima ostati prikovani za TV prijemnike. Slijedeća kategorija donosi pametne satove i narukvice, dok posljednja kategorija nazvana “MC Shirley 3c Store” donosi nekoliko vrsta kvalitetnih in-ear slušalica.

Ako vam sve to nije dovoljno, na dnu pronaći ćete linkove na još dvije vrlo zanimljive akcijske stranice, jedna povodom kineske nove godine, a druga s brojnim smartfonima kojima je snižena cijena. U svakom slučaju, ima za svakoga ponešto… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.