Top 5 web mjesta za odabir smartphone aplikacije

Fotografija članka: Top 5 web mjesta za odabir smartphone aplikacije

Pronašli smo web stranice za koje mislimo da će vam biti od pomoći i dati odgovre na gornja pitanja ako kupujete aplikacije kako bi saznali što kupujete, a onda se tek odlučili na ulaganje. Na ovim stranicama ima i dosta slobodnih aplikacija za preuzimanje, ali isto tako dostupnih za kupnju. 


Ako ste u potrazi za iPhone aplikacijama, ipad, Android, ili HTML, sve ćete naći ovdje. To je u osnovi kompilacija preporuka iz tiska, blogova ili Twitter korisnika. AppStore web stranicu osnovao je Chris DeVore, i otkrio da su sponzorirani programi s više popularni od normalnih aplikacija.

 


Ova stranica je u partnerstvu sa Yahoom. Osim aplikacija za Android, iPhone, ipad na istoj stranici možete naći i preporuke za pojedine aplikacije. Isto tako možete se uključiti i iznijeti svoje mišljenje na njihovoj Facebook stranici,  ali tamo se nalaze zanimljivi tekstovi oko postavki i primjena pojedinih aplikacija. 

 
Na temelju procjene svojih korisnika, pruža personalizirane preporuke aplikacija.

Ovdje su tema isključivo IPhone aplikacije, a stranica omogućava korisnicima da pronađu i dijele one najbolje. AppsFire web stranica ima više od jedan i pol milijuna posjeta mjesečno. Zanimljivo je kako stranica može utjecati na rang-listu najboljih u nekoliko sekundi.


Ovo je stranica globalne zajednice gdje podjednako korisnici  za iPhone, Android, BlackBerry, Nokia, Palm i Windows Mobile mogu pronaći mnoštvo korisnih informacije oko aplikacija. Sve počinje ocjenjivanjem aplikacija, povratnim informacijama od korisnika. Uključene su i recenzije, ali ima dosta slobodnih aplikacija koje možete preuzeti za vašu mobilnu platformu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.