TOP 3 razloga zašto odabrati tablet!

Fotografija članka: TOP 3 razloga zašto odabrati tablet!

Tableti, mala prijenosna računala ili samo veliki pametni telefoni, možemo ih opisivati na razne načine, ali jedno je sigurno, oni su sredstva za rad i zabavu koja nam omogućavaju iznimnu produktivnost.

Oglas

Ako želite zabilježiti trenutak fotoaparatom ili hitno odraditi bitan posao za koje je potrebno računalo, tablet je pravi odabir. Evo TOP 3 razloga zašto odabrati tablet!

Praktičnost

Za razliku od običnih pametnih telefona tableti su puno praktičniji jer imaju veći zaslon, čime je i sadržaj pregledniji. Odličan izbor je koja jednostavnim spajanjem pretvara tablet u pravo malo stolno računalo.

Tako možete jednostavno napisati i urediti tekst, urediti fotografije, gledati filmove, objavljivati sadržaj na društvenim mrežama i slično. Najprodavaniji 10“ tablet u Hrvatskoj je koji dolazi s Bluetooth tastaturom. Radi se o izvrsnom paketu 10 inčnog 3G Android tableta s Bluetooth tastaturom i elegantnom futrolom po vrlo pristupačnoj cijeni, a !

Zahvaljujući SIM kartici korisnici mogu preuzimati pozive na tabletu bez potrebe za drugim uređajem. Korisnici također mogu povezati tablet s perifernim uređajima poput USB-ova, vanjskih diskova, digitalnih fotoaparata, pisača i još mnogo toga.

Tablet je hibridno računalo

Hibridno računalo je križanac između prijenosnog računala i tableta, što znači da kupovinom jednog zapravo dobivate dva ili više uređaja.

je tablet koji u tren oka možete pretvoriti u laptop. Tipkovnica ovog uređaja omogućava lakše i jednostavnije pisanje emailova, zapisivanje sastanaka, punjenje ToDo lista.

Idealan za poslovne ljude ili učenike, ovakav tablet pri ruci pomoć je u svakodnevnom učenju, slušanju predavanja i raznih zapisivanja, računanja i istraživanja.

Izdržljivost i funkcionalnost

Što se tiče izdržljivost baterije tableti su puno izdržljiviji te omogućavaju dulji rad nego što bi to trajalo na običnom pametnom telefonu. Na njemu možete zaigrati omiljene igre ili pogledati filmove kao da ih gledate na računalu.

Elegantna futrola uređaja omogućuje postavljanje tableta pod kutom za što ugodnije korisničko iskustvo. Prilagođavanje položaja zaslona vidnom polju omogućava najbolji pregled sadržaja.

Savjet više! Pronađite uz 10% popusta do 19.08.2017!

Ako želite tablet koji vam osim za zabavu treba i za svakodnevni posao, svakako preporučujemo hibridni uređaj koji dolazi s Bluetooth tastaturom. Osim što izgleda vrlo zanimljivo i atraktivno, ovaj uređaj privlači pozornost svojim neobičnim mogućnostima.

Ako provodite puno vremena na svom uređaju u izradi različitih dokumenata, Bluetooth tastatura će to uvelike pojednostavniti. Također, za one koju su u pokretu i žele lagano i prenosivo malo računalo, onda je ovaj hibrid idealan za vas.

Za sve filmofile koji vole pogledati film ili isječke na YouTubeu u pauzama od posla ili predavanja, zbog jednostavno podesive futrole Pixi 3 (10) bit će odličan izbor.

s Bluetooth tastaturom pronađite na mobis.hr uz garanciju u trajanju od 24 mjeseca uz !

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.