Top 10 smartfona sa najboljim AnTuTu rezultatom

Fotografija članka: Top 10 smartfona sa najboljim AnTuTu rezultatom

Iako često kažemo i naglašavamo kako benchmark rezultati nisu uvijek najmjerodavniji, ipak nam je uvijek zanimljivo „provozati“ pametne telefone koje imamo kroz benchmark testove kako bi vidjeli gdje spadaju prema postignutim bodovima.

Oglas

Nikako se pri samom benchmark testiranju ne treba osloniti na dobivene rezultate jer se njima često zna i manipulirati. No, bilo kako bilo jedna je od naših dražih benchmark stranica objavila listu koja sadrži deset pametnih telefona sa najboljim dobivenim rezultatima u svibnju ove godine.

Top deset se sastoji od prosječne usporedbe rezultata svih testova izvedenih putem AnTuTu aplikacije u mjesecu svibnju, a ovo je ujedno i prvi mjesec od kada se navelo kako iPhone 7 Plus više nije najbrži uređaj na svijetu. Ovo nam sada potvrđuju i rezultati AnTuTu testiranja.

Titulu najbržega na svijetu za mjesec svibanj je osvojio HTC U11 sa ukupnim rezultatom od 180.079 bodova sa kojim je dobrano prestigao iPhone 7 Plus koji se sada našao na drugom mjestu sa 174.299 bodova. Treće je mjesto pripalo Xiaomi Mi 6 flagshipu koji je postigao prosječnih 172.494 bodova, a odmah iza njega je Samsungov flagship dvojac, Galaxy S8 i S8 Plus sa 172.368 odnosno 172.359 bodova.

Na listi su se još našli i iPhone 7, OnePlus 3T, OnePlus 3, LeEco Le Pro 3 te LeEco Le Max 2. Kako se trenutno čini Apple polako gubi bitke, jer je između ostaloga iPhone 7 izgubio svoje prošlomjesečno mjesto te su ga prestigli Xiaomi Mi 6 i Samsung Galaxy duo.

Veselimo se objavi lipanjskih rezultata.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.