TOP 10 proizvoda po sniženim cijenama na GearBestu, uz kuponske kodove

Fotografija članka: TOP 10 proizvoda po sniženim cijenama na GearBestu, uz kuponske kodove

Pretražujući ovaj popularni webshop pronašli smo desetak proizvoda koji su vrijedni vaše pažnje, a koje možete u narednih nekoliko dana nabaviti po sniženoj cijeni uz odgovarajući kuponski kod. Krenimo redom.

Oglas

Ovaj smo se puta odlučili za šarenu ponudu. Krenimo od pametne narukvice o kojoj svi sve znate. Novi model krasi senzor za čitanje otkucaja srca. Slijedeći je odličan phablet s velikim 5,7 inčnim ekranom i vrlo moćnim hardverom.

Ako volite Android TV Box uređaje, onda će vam se svidjeti moćni koji radi na Android 6.0 Marshmallow OS-u i Amlogicovom 8-jezgrenom procesoru. Ako vam treba vrhunski leteći dron, nema boljeg izbora od , a pronašli smo i .

Ako vam treba pametni sat ova je kompanija vrlo zanimljiva, a po sniženoj cijeni smo pronašli s okruglim dizajnom. Hoćete nešto sasvim drugačije? Svidjet će vam se rogot-čistač privlačne cijene, a krije se pod nazivom .

Jako hvale i novi koji se pokazao kao vrlo zanimljiv i pouzdan. A što kažete na novo prijenosno računalo? Mnogi će ga poželjeti, u to ne sumnjamo. I za kraj evo i jedne zanimljive akcijske kamere pomalo neobičnog naziva ali moćnih karakteristika, snima i 4K video.

Do svih ovih proizvoda možete doći preko linkova u tekstu. Obećali smo vam i kuponske kodove, evo ih niđe u tabeli, pa ih svakako prilikom kupovine iskoristite. Napominjemo kako su cijene mogu mijenjati na što nemamo utjecaja. Ove su bile aktualne dok smo pisali članak.

Proizvod Kuponski kod ……….
Cijena $
Original Xiaomi Mi Band 2 Heart Rate Monitor Smart Wristband GBMI2 24,89
LeTV Leeco Le Max 2 4G Phablet LEMAX2FT 221,99
Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 GBGT1 55,99
DJI Phantom 3 Advanced GPS App FPV Remote Control Quadcopter with 1080p ……….. GBDJI3p 680,99
DJI Phantom 3 Standard RC Quadcopter GBDJI3 449,99
NO.1 D5+ Smartwatch Phone GBNO1 100,99
JISIWEI I3 Smart Robotic Vacuum Cleaner JISIWEI3 139,99
Original Chinese Version Xiaomi Mi WiFi Router 3 KDXMR3 25,66
Xiaomi Air 13 Laptop XAIR13IV 887,99
JTT S6 4K WiFi Action Camera JTTS6IT 112,99
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.