Top 10 Android besplatnih igara – što se najviše igra s Google Playa?

Fotografija članka: Top 10 Android besplatnih igara – što se najviše igra s Google Playa?

Vrijedni kolege s portala Gamebox odlučili su istražiti Googleov Play webshop i otkriti koje se to igre najviše downloadaju i igraju. Donosimo Top 10 Android besplatnih igara.

Oglas

Priznali vi to ili ne, igrate se, na ovaj ili onaj način. Zahvaljujući mobilnim uređajima, smartphoneima i tabletima, sve je više onih koji žele isprobati i pokoji video igru i u potpunosti iskoristiti blagodati 4-jezgrenih procesora, po mogućnosti besplatno. Ionako vlada uvriježeno mišljenje kako je na Androidu sve besplatno, što nije točno, kao i što mnogi misle kako je Android besplatan operativni sustav, što opet nije točno. Ipak, Top 10 Android besplatnih igara je zaista – besplatan!

Ipak, u trenucima slobodnog vremena, dok čekate sastanak… ili zubara… možda nije loše vrijeme prekratiti s pokojom dobrom video igrom. Vjerovali ili ne, na Androidu ima besplatnih igara koje su zaista vrlo igrive i zanimljive, a ne koštaju vas niti kune. E, pa zato je tu Top 10 Android besplatnih igara.

Ekipa s našeg sve popularnijeg gamerskog portala Gamebox (www.gamebox.com.hr) odlučila je istražiti Google Play i napraviti listu Top 10 Android besplatnih igara. U nastavku donosimo samo njihov popis, a opis igara, kao i direktne linkove za skidanje potražite na … :)

Top 10 Android besplatnih igara

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.