Tonino Lamborghini Spyder – mobiteli za one dubljeg džepa

Fotografija članka: Tonino Lamborghini Spyder –  mobiteli za one dubljeg džepa

Ukoliko doista želite imati mobitel na kome će vam mnogi pozavidjeti zbog dizajna, i imate novaca, ovo su modeli za vas.

 

Međutim, karakteristike uređaja su prilično jednostavne. Mobiteli Tonino Lamborghini Spyder su candybar sa 2.2-inčnim zaslonom, rezolucijom od 240×320 piksela i numeričkom tipkovnicom. Oni se razlikuju od uobičajnih oblika, zašiljenošću prema dnu, a nalikuje brzom automobila Lamborghini.

Uređaji su zatvorene u metalno kućište od nehrđajućeg čelika 316L, a ekran je prekriven safirnim kristalima. Također telefoni imaju ugrađenu 3MP kameru na stražnjoj strani. Nemaju podrška za 3G mobilne mreže. Podržavaju samo GSM / EDGE.

Najskuplji model, Tonino Lamborghini spyder S-670, S-680 i S-685 su pozlaćeni i stražnji poklopac je ukrašen kožom. Troškovi se kreću od 1.781 $ do 2.813 $.  Možemo zaključiti, prvenstveno su namijenjeni onima koji imaju i neki model Lamborghini u garaži.

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.