Tonino Lamborghini 88 Tauri – smartfon sa cijenom od 6000 USD!

Fotografija članka: Tonino Lamborghini 88 Tauri – smartfon sa cijenom od 6000 USD!

Tonino Lamborghini 88 Tauri posljednji je u nizu skupocjenih uređaja o kojima pišemo, a ekskluzivan je baš kao što mu ime i sugerira.

Oglas

Ovdje se radi o uređaju koji je namijenjen bogatima. To kažemo ne samo zbog njegovog stila i dizajna, nego i zbog činjenice da košta kao jedan solidan rabljeni auto. Kao što možete i očekivati ovaj luksuzni smartfon napravljen je od premium materijala poput kože i čelika, ali ispod svog tog luksuza nalazi se hardver koji je uobičajen za ovogodišnje flagship smartfone.

QHD ekrani nalaze se na nekim flagship pametnim telefonima koji su se pojavili tijekom ove godine, te polako postaju standard u toj klasi. Nažalost, Tonino Lamborghini 88 Tauri nema QHD ekran unatoč svojoj cijeni i luksuzu koji posjeduje, umjesto toga 88 Tauri ima 5 inčni ekran sa 1080p rezolucijom. Ovaj luksuzni smartfon pokretan je Snapdragon 801 procesorom sa 3 GB radne i 64 GB interne memorije koja je proširiva MicroSD karticama. Kamera od 20 MP na stražnjoj strani uređaja trebala bi omogućiti kvalitetne fotografije, dok je sa prednje strane kamera od 8 MP. Baterija ovog smartfona raspolaže sa kapacitetom od 3400 mAh.

Specifikacije i mogućnosti ovog luksuznog smartfona svakako nisu zanemarive, ali ipak smo malo iznenađeni da se proizvođač nije odlučio ugraditi QHD ekran i senzor otiska prsta, pogotovo kada se u obzir uzme cijena ovog uređaja. Za onoga tko se odluči kupiti Tonino Lamborghini 88 Tauri, njegova cijena je 6.000 USD, a količine su ograničene s obzirom da je proizvođač odlučio proizvesti samo 1947 primjeraka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.