TomTop webshop slavi 13. rođendan uz brojne poklone, popuste i kuponske kodove!

Fotografija članka: TomTop webshop slavi 13. rođendan uz brojne poklone, popuste i kuponske kodove!

Tko kaže da broj 13 nije sretan broj! Vrlo popularni TomTop webshop ovih dana proslavlja svoj 13. rođendan, a na posebnoj rođendanskoj stranici možete pronaći puno toga što će vam se svidjeti, možda čak i previše toga :)

Oglas

I ove su godine odlučili svoj rođendan proslaviti na najbolji mogući način, zajedno sa svojim vjernim kupcima i posjetiteljima kojima su pripremili posebnu , a na kojoj ćete pronaći puno zanimljivih proizvoda po sniženim cijenama. Definitivno preporučujemo pogledati, barem vas to ništa ne košta :)

Ono što ćete pronaći odmah na vrhu stranice u jednom okviru u sredini je u stvari poziv svima da zaigrate simpatičnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne poklone (popusti, bodovi), a koji vam mogu odlično poslužiti prilikom kupovine npr. smartfona, tableta, dronova i drugih proizvoda koje ćete pronaći na . Svakako to preporučujemo prvo odigrati – naime bacate loptu u koš, pa što pogodite :)

Proizvodi kojima je snižena cijena složeni su u pet kategorija. Prva se zove “Take Them on!” i u njoj ćete uglavnom pronaći smartfone. Gledamo ovu kategoriju i vidimo odlične modele kao što su Xiaomi Mi 6, LeEco Le 2 X520, Umidigi Z Pro, Ulefone Power 2 i mnoge druge. Vidimo i neke pametne satove, slušalice i kamere.

Slijedeća se kategorija naziva “Capture Different Vision”, možda je malo teže prepoznati iz naziva, no kada kliknete na pripadajuću sliku jasno je kako su u prvi plan stavljeni dronovi raznih vrsta, oblika i mogućnosti. U ovu su kategoriju smještene i akcijske kamere i još neke sitnice, a sve po sniženim cijenama. Nama se jako sviđa cijena DJI Mavic Pro drona, najniža koju smo vidjeli do sada, a ima ih vrlo različitih, sami birajte :)

Naravno, i oni se nalaze na .

U kategoriji “No More Boring” vam ne bi trebalo biti dosadno, tako se i sama kategorija zove. U njoj dominiraju Android TV Box uređaji s vrlo privlačnim cijenama, a što vrijedi i za sve proizvode i u drugim kategorijama. Tu smo pronašli i projektore, GPS navigacije za automobile, te još neke zanimljive proizvode.

Kategorija “Welcome Home” opet govori za sebe, a u njoj ćete pronaći kućnu elektroniku kao što su pročišćivači zraka i mjerači vlage, ali i zanimljivi proizvodi kao što su prijenosni “Espresso Maker” (zgodno!), pa čak i Mini USB Fridge (frižider). Zanimljiva kategorija koju vrijedi pogledati.

I posljednja koja vam stoji na raspolaganju nosi vrlo zanimljiv naziv – “10% Discount Event”. Na toj stranici imate naznačen kuponski kod koji svakako upišite prilikom kupovine i svim će se proizvodima sniziti cijena za 10%. U ovoj su kategoriji razni proizvodi – smartfoni, dronovi, zvučnici, pametni satovi, akcijske kamere… ima zaista svega.

Svi se ovi proizvodi i kategorije nalaze na istoj . Webshopu naravno čestitamo rođendan uz želju da doživi deset puta više godina… :)

Naravno, kompletnu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na , ima svega za svakoga :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.