TomTop RC DAY – svakog četvrtka snižene cijene dronova, danas već od 11,99$

Fotografija članka: TomTop RC DAY – svakog četvrtka snižene cijene dronova, danas već od 11,99$

Ako ste ljubitelji dronova raznih vrsta, boja dimenzija i mogućnosti, tada bi svakako trebali posjetiti TomTop RC DAY akcijsku stranicu, jer svakog četvrtka točno u podne snižavaju cijene puno modela.

Oglas

Sniženje cijena počinje točno 12:00 sati po srednjeeuropskom vremenu (UTC 10:00 + 2 sata) na . U ponudi su dronovi raznih mogućnosti, od onih minijaturnih i ultra jeftinih, do velikih i skupih dronova koji se koriste i u poslovne svrhe. Na vama je da izaberete svoj omiljeni model i “ubodete” ga po sniženoj cijeni, točno u podne, kada kreću sniženja. Budite na stranicama i koju minutu ranije, jer su količine ograničene.

Danas je prvi u ponudi simpatični Hubsan H001 NANO Q4 SE, za koji kažu kako je najmanji dron na svijetu. Nećete vjerovati, ali velik je samo 32 milimetra i težak tek 7,8 grama, no bez obzira na njegove minijaturne dimenzije kažu kako je vrlo stabilan i okretan. To mu omogućuje vrlo precizni žiroskop u 6 osi, a može izvoditi neke trikove kao što je okret u 360 stupnjeva tako da ćete se dobro zabaviti uz njega.

Dron je toliko mali da stane u svoj vlastiti upravljač! Službena mu je cijena 33,99$, no točno u podne će mu se cijena spustiti samo na 11,99$ što itekako vrijedi iskoristiti. Mala cijena za puno zabave. Naravno, nalazi se na .

Čini se kako je danas naglasak na džepnim dronovima, a takav je i novi FQ777 FQ17W minijaturni preklopni dron koji stane u svaki džep. Namijenjen je početnicima, a može se pohvaliti žiroskopom u 6 osi, kao i posebnim propelerima koji su otporni na udarce odnosno sudaranje s objektima.

Kao i druge dronove, možete ga kontrolirati ga preko daljinskog upravljača odnosno posebne aplikacije koju ćete instalirati u vaš pametni telefon. Podržava “One Key Take Off” i “One Key Landing” funkcije koja olakšava uzlijetanje i slijetanje, može izvoditi okrete u 360 stupnjeva, svakako pogledajte i video niže. Inače, cijena mu je 55,88$, a na današnji akcijski dan 29,99$.

I njega potražite na .

Ako vam se nije svidio niti jedan od ponuđenih modela, imate tri linka koji će vas odvesti na stranice s brdom dronova po sniženim cijenama, a podijeljeni su po skladištima – definitivno ima za svakoga ponešto, sami odaberite:


Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.