Tomshine RGB ambijentalna stolna lampa i Bluetooth zvučnik u prodaji na TomTopu

Fotografija članka: Tomshine RGB ambijentalna stolna lampa i Bluetooth zvučnik u prodaji na TomTopu

Stolna lampa koja ima više funkcija – mijenja boje, svira, svijetli kao svjetlo i radi kao noćna lampa, sve to ima nova Tomshine RGB ambijentalna lampa koju smo pronašli po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Ovo nije samo obična lampa, nego je i puno više! Tomshine RGB lampa ima više različitih funkcija i uklopit će se u praktički u bilo koju prostoriju, na bilo koje mjesto u vašem domu. Idealna je za dnevnu ili spavaću sobu, no vi je možete postaviti gdje god želite. Pronašli smo je po sniženoj cijeni do kraja mjeseca na .

Kao što smo već spomenuli, ova stolna lampa ima više funkcija – osim što može svijetliti bijelom bojom, može svijetlili i u 16 milijuna drugih boja. Isto tako, s obzirom da ima zvučnik i podržava Bluetooth 4.0 bežičnu vezu, možete je povezati sa svojim pametnih telefonom i slušati glazbu preko svoje nove lijepe stolne lampe.

Kontrolirate je preko posebne aplikacije i podešavati njen rad, tako da je možete npr. koristiti i kao blago i ugodno noćno svjetlo dok djetetu čitate priče pred spavanje. Dok ste u kuhinji i pripremate ručak stolna lampa vam može svijetliti u više boja i svirati vašu omiljenu glazbu s vašeg pametnog telefona.

Zgodno je i što ima tri nivoa jakosti osvjetljenja (slabo – srednje – jako), a također što svijetli u svih 360 stupnjeva. Samo kućište je napravljeno od aluminijske legure i ABS-a (termo-plastika), širine je 10 i visine 21 centimetar, te je teška 695 grama.

Ovu vrlo zanimljivu i korisnu mutifunkcijsku Tomshine RGB stolnu lampu možete kupiti po za trećinu sniženoj cijeni na , gdje ćete pronaći i sve dodatne detalje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.