Tommy Hilfiger Pvilion Solar Powered Jacket – jakne sa solarnim ćelijama su seksi?

Fotografija članka: Tommy Hilfiger Pvilion Solar Powered Jacket – jakne sa solarnim ćelijama su seksi?

Svi ste čuli izraz za “nosivu tehnologiju” (wearable gadgets) – prva asocijacija su pametni satovi. No, nisu jedini. Što kažete na ovajkvu jaknu – Tommy Hilfiger Pvilion Solar Powered Jacket?

Oglas

Kreirati lijepu odjeću je jedno. Kreirati praktičnu odjeću je nešto drugačije. Kreirati “korisnu” odjeću, e to je nešto što je malo teže shvatiti. Ali u prijevodu bi to bila lijepa, ugodna i praktična odjeća koja ima nešto tehnologije na sebi. Možda i to nije problem napraviti, no pitanje je koliko je takva odjeća privlačna kupcima? Je li ugrađena tehnologija estetska, izgleda li kao modni dodatak ili je “nalijepljena” samo tako jer drugačije ne može?

Ovo je vrlo zanimljiva grana koja se u posljednje vrijeme počela brzo razvijati. Što kažete kada biste imali jaknu koja na sebi ima solarne ćelije, a koje su “utopljene” u dizajn i ne ističu se kao tehnološki nego kao modni dodatak? Upravo su to pokušali napraviti s Tommy Hilfiger Pvilion Solar Powered Jacket jaknom.

Radi se o vrlo ograničenoj seriji jakni koja je razvijena u suradnji s tvrtkom Pvilion, a koji su stručnjaci upravo za solarne ćelije. Rezultat ove suradnje možete vidjeti na slikama. I, što mislite, je li ova jakna dopadljiva, da ne kažemo seksi, kako to oni misle?

Ova jakna nije jeftina i cijena joj je oko 600$. Solarne ćelije se nalaze na gornjem dijelu leđa i čini nam se kako su ih ipak prilično dobro ukomponirali u sam izgled jakne. Naravno, to je samo naše mišljenje, možda je vama jakna super ili vam se uopće ne sviđa.

No, iz ovog treba izvući zaključak kako ima onih koji u počeli razmišljati i na ovaj način. Jakna je definitivno praktična, vjerojatno bi mogla napajati bateriju mobitela, kažu da može do kraja napuniti bateriju od 3000 mAh i to dva puta. Dakle, mogla bi biti dobra i za napajanje tableta.

U svakom slušaju, informaciju više potražite na . I što kažete, biste li vi kupili Tommy Hilfiger Pvilion Solar Powered Jacket jaknu? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.