Tomislav Hrisoho novi predsjednik uprave RECRO-NET-a

Fotografija članka: Tomislav Hrisoho novi predsjednik uprave RECRO-NET-a

Tomislav Hrisoho rođen je u Zagrebu, no životni put odvodi ga u Francusku. Tamo se obrazuje na jednom od najpriznatijih fakulteta u Parizu, fakultetu elektrotehnike Suplec. Tomislav Hrisoho ima 22 godine radnoga staža u IT tvrtkama. Svoju poslovnu karijeru započeo je u IBM gdje u nekoliko godina napreduje od početne pozicije Voditelja ključnih kupaca prvo na mjesto Direktora prodaje te kasnije na mjesto Business Unit Managera. Nakon sedam godina u IBM-u svoju karijeru nastavlja u tvrtki Compuware u Francuskoj kao Direktor prodaje. Zavidna poslovna karijera Tomislava Hisoha napredovala je i dalje, te 1999. dolazi na čelo vodeće sistem integratorske tvrtke na području Francuske i Švicarske Cross Systems koja zapošljava 480 ljudi. Kao član izvršnog odbora uspješno je integrirao 3 akvizirane tvrtke i postavio strategiju budućeg rasta kompanije.

U daljnjem nastavku svoje karijere svojim je znanjem i stručnošću dosegao mjesto Izvršnog direktora tvrtke Compuware zadužen za razvoj i širenje tvrtke na području sjeverne i istočne Europe; te Izvršnog direktora tvrtke OpenTrust za tržišta u razvoju (Istočna Europa, Rusija, Afrika, Indija i Bliski Istok).

Radovan Rusan prelazi na poziciju predsjednika Nadzornog odbora RECRO-NET Grupe, te će i dalje aktivno sudjelovati u upravljanu tvrtkom i njenom poslovanju.

„Zahvaljujući viziji Radovana Rusana, RECRO-NET je izrastao u jednu od vodećih sistem integracijskih tvrtki u regiji. On je uspio okupiti najveće talente i vodeće stručnjake na području ICT tehnologija, stvoriti prepoznatljivu tvrtku te zavidnu bazu korisnika. Prepoznao je važnost širenja tvrtke izvan granica Hrvatske, pogotovo u doba ekonomske krize kada je međunarodna prisutnost od iznimne važnosti. Tvrtka je pod njegovim vodstvom imala  snažan i brzi rast.  Stoga je za mene veliko priznanje priključiti se ovakvom timu te kao predsjednik Uprave voditi RECRO-NET prema daljnjem razvoju i rastu, naravno pod Radovanovim nadzorom kao predsjednikom Nadzornog odbora. Oboje čvrsto vjerujemo da su najveća snaga tvrtke njeni djelatnici, kako u sadašnjosti tako i u budućnosti. Želimo privući, zadržati, nagraditi te dodatno školovati najbolje zaposlenike.

U budućem djelovanju RECRO-NETa želimo također dodatno poraditi na prodajnom aspektu tvrtke, postati više prodajno orijentirana tvrtka te povećati naš udio na tržištu  u Hrvatskoj i šire. Kao novi predsjednik uprave kontinuirano ću raditi na daljnjem širenju i razvoju tvrtke. Vrlo je velika odgovornost zadržati rast  tvrtke na dosadašnjoj razini, ali siguran sam da ću sa svojim dosad stečenim znanjem i iskustvom uspješno voditi tvrtku u pravome smjeru“ – izjavio je Tomislav Hrisoho, novi predsjednik Uprave RECRO-NETa.

„RECRO-NET je tvrtka koja se i dalje razvija, kako regionalno i organizacijski tako i s novim rješenjima koja pored networkinga kao ključne djelatnosti imaju sve značajniji udio u RECRO-NETu. Ušli smo u proces intenzivnog razvoja prodajnog segmenta RECRO-NETa i polako se transformiramo, iz do jučerašnje „delivery“ orjentirane tvrtke, u prodajno orijentiranu tvrtku.

U ova kritična vremena za razvoj RECRO-NETa, koja su praćena ne baš blistavim stanjem na tržištu, kako na hrvatskom, tako i na tržištu cijele regije, nemamo puno prostora za eksperimentiranje i za učenje u hodu.
Iz tog razloga odlučio sam dovesti „profesionalca“ na mjesto predsjednika Uprave RECRO-NETa, kojem će biti odgovorni i svi direktori iz RECRO-NET Grupe.

Tomislav Hrisoho koji preuzima „dirigentsku palicu“ RECRO-NETa ima veliko iskustvo, kako u prodajnom segmentu, tako i u vođenju tvrtke koja je bila i bitno veća od RECRO-NETa u ovom trenutku. Tomislav je u zadnjih nekoliko godina davao neprocjenjivi doprinos u razvoju internacionalnog tržišta za tvrtke Compuware i Opentrast.

 Ja osobno preuzimam funkciju predsjednika Nadzornog odbora RECRO-NET Grupe. I dalje ću biti operativno prisutan u segmentima gdje imam najviše iskustva i znanja.

Za daljnji razvoj, ustroj i širenje RECRO-NETa, biti će od neprocjenjivog značaja Tomislavovo znanje i iskustvo, te ga postavljam na poziciju predsjednika Uprave sa apsolutnim povjerenjem“- rekao je Radovan Rusan, predsjednik Nadzornog odbora RECRO-NETa.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.