tomato reklamna kampanja osvojila zlatni CEEMAX

Fotografija članka: tomato reklamna kampanja osvojila zlatni CEEMAX

tomato reklamna kampanja osvojila je prvo mjesto za učinkovitost u jakoj konkurenciji reklamnih kampanja iz zemalja središnje i istočne Europe tijekom 2007. godine. Kampanja je osvojila ovo vrijedno priznanje struke na temelju ključnih kriterija za ocjenjivanje. Uspjeh i učinkovitost kampanje ocijenjen je zahvaljujući pokazateljima poput porasta prodaje i udjela na tržištu te porasta prepoznatljivosti oglašavanja branda tijekom trajanja kampanje, ali i tijekom cijele protekle godine. Kampanju je izradila kreativna agencija «Demner, Merlicek & Bergmann» iz Beča, a medijski isplanirala agencija Universal McCann iz Hrvatske.

"Ponosni smo što je upravo tomato osvojio nagradu za učinkovitost reklamne kampanje. Drago nam je što je ova kampanja prepoznata kao dobar primjer oglašavanja i marketinške ideje koja je postigla uspjeh zahvaljujući učinkovitoj i promišljenoj marketinškoj strategiji", rekao je Dorjan Zadković, tomato marketing manager.

Međunarodna oglašivačka udruga (International Advertising Association) od osnutka 1938. godine okuplja profesionalce iz marketinških komunikacija u više od 70 zemalja radi unapređenja oglašavanja, tržišne komunikacije i promotivnih aktivnosti. Udruga je usmjerena na stručno usavršavanje, razvoj standarda i nagrađivanje najboljih praksi oglašavanja te izrade analiza i studija o novim trendovima i metodologiji rada u marketingu. Nagrada CEEMAX dodijeljena je prvi put.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.