tomato: pričaj na tuđi račun?

Fotografija članka: tomato: pričaj na tuđi račun?

tomato: pričaj na tuđi račun?

“Na tuđi račun“ je najnovija Tomato tarifa kojom će Tomato korisnici za svaku punu minutu razgovora s korisnicima koji ih pozovu iz drugih mreža zaraditi bonus od jedne kune. Svaki Tomato korisnik može aktivirati tu tarifu od srijede 9. prosinca, a svima onima koji postaju korisnici od toga dana ona će biti automatski uključena. Iznos na bonus računu korisnik može iskoristiti kako god želi, odnosno na razgovore, SMS poruke, javni prijevoz ili parking. Cijena poziva u tarifi „Na tuđi račun“ je kunu po minuti prema svakoj mreži u Hrvatskoj, a obračunska jedinica je 60 sekundi. Cijena SMS poruka prema hrvatskim brojevima je 0,29 kuna.

Korisnici tarifu „Na tuđi račun“ mogu aktivirati slanjem SMS poruke sa sadržajem BONUS na broj 4111 i to po uobičajenoj cijeni za SMS poruke. Kako bi ostvarili bonus, dolazni poziv iz svih mreža, osim Tomatove, mora trajati 60 sekundi. Prebacivanje novca s bonus računa je automatsko nakon nadoplate računa bilo kojim bonom i od tog trenutka ga korisnik troši na pozive i poruke prema svim mrežama. Tako primjerice, korisnici mogu obnoviti svoj račun s minimalnim iznosom od 20 kuna, a račun će im biti uvećan za bonus iznos. Korisnici mogu provjeriti stanje bonus računa slanjem SMS poruke sa sadržajem STANJE na broj 4111.

Novi Tomato korisnici koji ne žele koristiti tarifu „Na tuđi račun“ mogu izabrati neku drugu tarifu. Između ostalog Tomato nudi i tarifu 0,29 koja korisnicima omogućuje najjeftinije razgovore i SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj za samo 0,29 kuna, uz naknadu za uspostavu poziva od 0,29 kuna i obračunsku jedinicu od jedne minute.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.