Tomato nudi najjeftiniji roaming

Racunalo.com foto

Tomato nudi najjeftiniji roaming

Uslugu Tomato roaming nije potrebno dodatno uključiti već je ona automatski uključena svim korisnicima. Tomato korisnici od sada mogu bezbrižno razgovarati gdje god se nalazili, jer uz najjeftiniji roaming već imaju i najjeftinije razgovore prema svim mrežama u Hrvatskoj od samo 0,29 kuna po minuti.

Roaming tarifa podijeljena je u tri zone ovisno o tome gdje se korisnik nalazi. Prva zona obuhvaća Bosnu i Hercegovinu gdje pozivi unutar zemlje i prema Hrvatskoj iznose 3,40 kuna po minuti, dolazni pozivi iznose 1,90 kuna po minuti, a cijena SMS poruke 0,89 kuna. Druga zona obuhvaća Europu i cijena poziva unutar zemlje i prema Hrvatskoj je 8 kuna po minuti, dolazni pozivi su 3,40 kuna po minuti, a SMS poruka 1,89 kuna. Treća zona obuhvaća Svijet, koji uključuje Srbiju, Kosovo, Crnu Goru i Rusiju, a cijena poziva unutar zemlje i prema Hrvatskoj iznosi 13 kuna po minuti. U zoni Svijet cijena dolaznih poziva je 4,90 kuna po minuti, a cijena SMS poruke 3,49 kuna. Obračunska jedinica za sve zone je jedna minuta, a naknada za uspostavu dolaznih i odlaznih poziva se ne naplaćuje.

Brojna istraživanja pokazuju da se korisnici ni u vrijeme ekonomske krize ne odriču potrebe za komunikacijom i ostalim uslugama mobilnih operatora, no ipak, više paze na svoje troškove. S uvođenjem najjeftinijeg roaminga, Tomato je još jednom potvrdio da svojim korisnicima uvijek nudi usluge po najnižim cijenama uz mogućnost potpune kontrole troškova. Tomato korisnici od prošle godine mogu plaćati parking i javni prijevoz SMS porukom, a nedavno je uvedena usluga SOS kredit.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.