tomato: nagrada za reklamu Darinka i Ante

Racunalo.com foto

tomato: nagrada za reklamu Darinka i Ante

Epica je vodeće natjecanje u marketinškom oglašavanju u Europi i EMEA regiji. Uspjeh je tim veći jer je riječ o reklami hrvatske produkcije koju su napravili Tomato i agencija Grey.

Epica je vodeće natjecanje u marketinškom oglašavanju u Europi i EMEA regiji, a uz Cannes Lions, jedno je od najvažnijih natjecanja u svijetu. Epica natjecanje dodjeljuje nagrade u četiri glavne kategorije: televizijska reklama, tisak, vanjsko oglašavanje i interaktivni mediji. Komunikacijske usluge su dio glavne kategorije televizijska reklama. Kriteriji koji se ocjenjuju su kreativnost i dobra realizacija reklame. Ove godine 476 tvrtki iz 48 zemalja poslalo je gotovo 3200 prijava.

Nagrađenom kampanjom u svibnju ove godine Tomato je pokazao da reklame mogu i te kako nasmijati. Reklamni spot u kojem poznati bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović utjelovljuje susjeda Antu s novim automobilom osvojio je gledatelje i u vrlo kratkom vremenu stekao veliku popularnost.

– Drago mi je da je najpopularnija reklama u Hrvatskoj svoje obožavatelje našla i izvan naših granica. Već uhodani dvojac Emir i Goran osvojili su gledatelje jedinstvenim humorom. To potvrđuje i grupa na Facebooku koja trenutno broji preko 200.000 članova i brojni pozitivni komentari na Youtubeu gdje je spot pregledan preko 67.000 puta – rekao je Dorjan Zadković, voditelj marketinga za Tomato.

Svečana dodjela nagrada održat će se u siječnju iduće godine u Beogradu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.