Tomato ima preko 140.000 obožavatelja na Facebooku

Fotografija članka: Tomato ima preko 140.000 obožavatelja na Facebooku

Ante i Sused glavni su likovi Tomatove kampanje za telekomunikacijske usluge u kojoj Ante dolazi u novi grad, ali istovremeno zadržava sve navike iz svoje stare sredine čime često izluđuje Suseda. Neizostavan dio ovog dvojca je i nikad viđena, ali itekako prisutna Darinka.

– Iznimno nas veseli uspjeh Tomatove Facebook stranice jer su korisnici prepoznali naš trud da im na zabavan način predstavimo najpovoljniju telekomunikacijsku uslugu na tržištu, dok je sama kampanja ‘Nije Darinka, Ante je’ postala sinonim za jednu od najprepoznatljivijih domaćih TV reklama – izjavio je Dorjan Zadković, voditelj marketinga za Tomato.

Tomatova reklamna kampanja ‘Ante i Darinka’ je na natjecanju Effie Awards 2010 osvojila nagradu Grand Prix, najprestižniju nagradu tog središnjeg marketinškog događanja u Hrvatskoj te Zlatni Effie dodijeljen u kategoriji ‘Telekomunikacijske usluge’. Također, na prošlogodišnjem nezavisnom festivalu kreativnih komunikacija Sudnji dan, Emir Hadžihafizbegović je nagrađen za najbolju glumu u TV oglasu za ulogu napastnog Ante iz Tomatove reklame. 

Jedinstvenost Tomatove Facebook stranice naglašava i mogućnost gledanja ‘izrezanih scena’ iz popularnih reklama s Antom i Susjedom. Smješne strane TV reklama, koje stvarno mogu uljepšati dan, dostupne su ekskluzivno Facebook fanovima, što stranicu čini još atraktivnijom  za ‘lajkanje’.

Isto tako kako bi nagradili svoje vjerne Facebook fanove, Tomatovci će na stranici ‘Nije Darinka, Ante je’, uz kampanju ‘milijun besplatnih minuta’ za nove Tomato korisnike, nagraditi i nekolicinu postojećih korisnika kojima će slučajnim odabirom dodijeliti milijun besplatnih minuta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.