Tomato dobio prvu pretplatničku tarifu za koju tvrde da je – žestoka!

Fotografija članka: Tomato dobio prvu pretplatničku tarifu za koju tvrde da je – žestoka!

I Tomato  mreža (092) dobila je svoju prvu pretplatničku tarifu. Kažu kako je to “Žestoka tarifa”, jer ima 1000 minuta razgovora, 1000 SMS-ova i 1GB za samo 99 kuna mjesečno.

Oglas

Tomato korisnici od danas mogu s  bonova prijeći na  pretplatu uz aktivaciju prve pretplatničke Tomato tarife. U novoj pretplatničkoj Žestokoj tarifi korisnici nemaju ugovornu obvezu i ne plaćaju naknadu za uspostavu poziva. Žestoka tarifa dostupna je i svim korisnicima koji naprave prijenos broja s drugih operatera na Tomato.

Za mjesečnu naknadu od samo 99 kuna korisnici Tomato Žestoke tarife mogu razgovarati 1000 minuta prema svim mrežama unutar Hrvatske, poslati 1000 SMS-ova prema svim mrežama unutar Hrvatske i potrošiti 1000 megabajta za surfanje.

Žestoka tarifa, uz bogati paket koji je uključen u mjesečnu naknadu, svojim korisnicima nudi također i izuzetno povoljne cijene nakon što se paket potroši te na taj način oslobađa korisnike ikakvog troškovnog šoka. Nakon potrošenog prometa uključenog u mjesečnu naknadu cijena SMS poruke iznosi samo 0,29 kn, dok je cijena minute poziva prema svim mrežama 0,49 kn. Cijena prijenosa podatkovnog prometa nakon potrošenog mjesečnog paketa iznosi samo 0,07 kn/MB.


Uključenje tarife moguće je isključivo putem poziva Tomato prodaji na besplatan broj 092 99 55 ili ispunjenjem obrasca za aktivaciju Žestoke tarife na www.tomato.com.hr. Ono što valja posebno istaknuti je podatak kako će od 20. studenog, za sve korisnike Tomato usluge, poziv Službi za korisnike na broj 092 99 33 biti u potpunosti besplatan.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.