Što vas čini posebnim? Ljudi, Tehnologija, Procesi. I IBM forum 2007

Racunalo.com foto

 IBM-ovi stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva u dva konferencijska dana predstavit će najnovije IBM proizvode, rješenja i tehnologije, razmjenjivat će znanja i iskustva te će ukazati na važnost IT industrije u današnjem poslovnom okruženju.


Promjene na tržištu sve su snažnije te slijedom toga kompanije moraju veoma brzo i učinkovito odgovoriti na sve zahtjevnije izazove koji su pred njima. Tijekom ovogodišnjeg Foruma IT stručnjaci i predavači prikazat će kako kompanije uz pomoć modernih tehnologija mogu unaprijediti svoje poslovanje, ostvariti brži rast na tržištu te povećati svoju konkurentnosti. Također, kroz sedam konferencijskih nizova, radionice i dva okrugla stola raspravljat će se o sinergiji ljudi, tehnologije i procesa, transformaciji poslovanja, integraciji, pristupu Hrvatske Europskoj uniji, globalizaciji te regionalizaciji:


• Think Business – Misli poslovno
• Fleksibilna infrastruktura
• IBM tehnologija – što je novo?
• Prezentacija IBM poslovnih partnera
• Zajednički uspjesi – korisničke reference
• Demo
• eServer truckNiz predavanja „Think Business – Misli poslovno“ posvećen je predstavljanju portfelja IBM-ovih usluga upravljanja poslovnim aplikacijama i poslovnom organizacijom te je svojevrstan uvod u IBM-ove metode, znanja i iskustvo koje olakšavaju implementaciju novih poslovnih modela i procesa.


„Fleksibilna infrastruktura“ predstavlja zanimljive dijelove IBM hardvera i softvera te servisne ponude koje koristimo kod projekata gdje je upravo fleksibilnost prepoznata kao najvažnija kvaliteta.


Slijed predavanja pod nazivom „IBM tehnologija – što je novo?“ donosi presjek tehnoloških inovacija poput POWER6, NAS (Network Attached Storage) sustava, Green IT-ija i Lotus/Domino 8.U konferencijskom nizu pod nazivom „Prezentacija IBM poslovnih partnera“, poslovni partneri prezentirat će svoja rješenja koja su razvili u suradnji s IBM-om te će ih predstaviti zajedničkim korisnicima i ostalim  sudionicima IBM Foruma. Dok će „Zajednički uspjesi – korisničke reference“ dati uvid u neke od najznačajnijih projekata na kojima je IBM Hrvatska zajedno sa svojim korisnicima i poslovnim partnerima radio tijekom prošle godine.


IBM-ova široka paleta softverskih proizvoda bit će prikazana kroz pet brandova – Information Management, Lotus, Rational, Tivoli i WebSphere. IBM softverski brandovi pružaju jedinstvenu otvorenu integracijsku platformu koja podržava heterogeno IT okruženje, smanjuje kompleksnost IT sustava, povećava inovativnost te stvara nove vrijednosti. Uz velika ulaganja u vlastite razvojne laboratorije, IBM je s više od 20 akvizicija u protekle četiri godine proširio portfelj softvera, a sve u cilju pružanja što potpunijeg rješenja korisnicima.


Posebnost ovogodišnjeg IBM Foruma je sedmi konferencijski niz „eServer truck“, gdje će se predstaviti najnoviji IBM-ovi proizvodi iz obitelji System x, System i, System p i System Storage.


IBM Forum 2007 nije samo konferencija koja donosi pregled modernih tehnologija i rješenja, već predstavlja mjesto važnih poslovnih susreta na kojem se dogovara suradnja i ostvaruju novi kontakti. Očekuje se kako će IBM Forum 2007 posjetiti više od 500 sudionika iz domaćeg IT i poslovnog sektora.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.