Tizen 1.0 OS na Samsungovom prototipu smartphonea [Video]

Fotografija članka: Tizen 1.0 OS na Samsungovom prototipu smartphonea  [Video]
Prototip Samsungovog uređaja ima Super AMOLED zaslon duljine dijagonale  4.65 inča, razlučivosti 1280 x 720 točaka, dvojezgreni  procesor radnog takta 1.2 GHz (A9 ) s 1 GB RAM-a. Tu je i 8 MP kamera. Osim toga, uređaj također podržava tethering i NFC uz  niz društvenih usluga kao što su sinkronizacija kontakata s Google računom, Twitter, Facebook, YouTube i Picasa . Sam preglednik podržava kontrole gestama za  prebacivanje između otvorenih web-stranica. Ne zaboravite da je to prototip uređaja za pokretanje novog operativnog sustava, tako brzina rada i korisničko iskustvo nisu još potpuni.
 

 
Drugi demo video u  trajanju od 7 minuta u pokazuje Tizen OS u  akciji na tabletu gdje vrti android aplikacije.  Slično onome što je BlackBerry napravio za playbook, Android aplikacije će se moći pokretati na uređajima koji vrte Tizen OS.  Rješenje je namijenjeno isključivo OEM-u  a ne krajnjim korisnicima.   

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.