Times computers implementirao Oracle tehnologiju u poslovanje Prosporta

Racunalo.com foto

Uvedena programska rješenja potpuno su integrirala poslovne procese Prosporta, od naručivanja robe od kupaca, preko carinskog skladišta tipa D, do izrade izlaznih dokumenata u veleprodaji i maloprodaji, a sve prema modulu za upravljanje financijama tako da u nekim slučajevima program generira automatski, čak sedam povezanih dokumenata. Na taj način ostvarene su velike vremenske uštede u obradi dokumenata, postignuta je potpuna točnost i konzistentnost podataka.
“Uvođenjem “Times Integratora” riješili smo dosadašnje probleme nekonzistentnosti podataka, značajno ubrzali obradu dokumenata i postavili kvalitetnu osnovu za širenje sistema. Time smo omogućili da nas informatičko rješenje prati u našem razvoju i širenju na području Hrvatske, te da pomoću velikog broja izvještaja lakše i jednostavnije kontroliramo i upravljamo poslovnih procesima.”, rekao je gosp. Ante Kraljević, logistic manager u Prosportu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.